Hoşgeldiniz  

NG PHASELİS BAY OTELİN AÇILIŞINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAPTI.

Semih Köken | 19 Haziran 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

NG PHASELİS BAY OTELİN AÇILIŞINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAPTI.

Başkan Erdoğan’dan NG Phaselis Bay Oteli açılışında önemli mesajlar verdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kemer’de NG Phaselis Bay Oteli’nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ‘Aşılamada özellikle son dönemde gerçekleşen atılımda yeni bir döneme giriyoruz.’ ifadesini kullandı.

https://youtu.be/EWASpeS6s6g i

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kemer’de NG Phaselis Bay Oteli’nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

 

Bölgenin en güzel koylarından birinde yer alan, 488 odalı oteli ülkemizin turizm sektöründeki büyük atılımın sembolü olarak görüyorum.

 

Salgın döneminde turizmi ayakta tutmak için büyük bir çaba harcadık. Kültür ve Turizm Bakanı’mız gidilmedik ülke bırakmadı. Turizm hareketliliği için büyük çaba harcadı.

 

Sağlık hizmetleri konusunda çok iyi durumdaydık. Bu alanda da ‘dünyada benim’ diyen ülkelerin yapmadıklarını biz yaptık. Aşılamada özellikle son dönemde gerçekleşen atılımda yeni bir döneme giriyoruz. Fransa’nın ardından Rusya’nın da uçuş kararınını memnuniyetle karşılıyoruz. NATO’da bu konuyu Macron ile görüştük.

 

KDV MÜJDESİNİ VERDİ

16 milyon misafiri geçen yıl ağırlamıştık. Bu yıl çok daha büyük rakamlara ulaşacağız. Yatırımcılarımıza yeni döneme hazırlanmalarını tavsiye ediyorum. Türkiye’de tatil yapan turist ülkemizden kolay kolay vazgeçemiyor. Hem ülkemizi tercih edenler hem de Türkiye kazanıyor.

 

Turizm sektörünü desteklemeyi sürdürüyoruz. Her ne kadar birileri eleştiri konusu haline getirse de biz milletimiz için en doğrusunu yapmaya kararlıyız. KDV desteğini de Mehmet Bey sıkıştırdı. Haziran sonuna kadar uzattık.

 

Mehmet Bey “1 ay daha uzatalım” diyor. Pazartesi günü Kabine toplantımızda bunu masaya yatırırız. Ulusa seslenişte inşallah bu müjdeyi ayrıca veririz.

 

 

TÜRKİYE’Yİ BÜYÜTMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Salgının geride kalmasıyla hedeflerimize ulaşacağız. Yatırımcılarımızın morallerinin yerinde olduğunu görüyorum. Sektöre biz de devlet olarak her türlü kolaylığı göstermeye devam edeceğiz. Derdi ülke millet olmayanlar bunu anlayamaz. Türkiye’yi büyütmek için gece gündüz çalışıyoruz.

 

Bu otel bunlardan bir tanesi. 15 Temmuz Darbe Girişimi yapılmış onlar buna aldırış etmeden yatırımlarına devam ettiler. İnanmak bu. Allah sağlık ömür verdiği sürece ülkemizin hizmetinde olacağız. Sağlık, savunma, gıda, tekstilde dünya markası olana kadar durmayacağız.

Devamlı genişlettiğimiz destinasyonlarımızla hedeflerimize yaklaşıyoruz. Bu kalkınma mücadelesinde turizm sektörünün katkıları için şükranlarımı sunuyorum.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle