Hoşgeldiniz  

NEFİSE İLE FAYSAL MURATLARINA ERDİLER

Semih Köken | 23 Ağustos 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

NEFİSE İLE FAYSAL MURATLARINA  ERDİLER

Kemer’in tanınmış ailelerinden Mira 32 Emlak sahibi Hüseyin Şimşek ile Ayşe Şimşek’in kızları Nefise Şimşek ile Fazıl Gazioğlu İnşaat Malzemeleri Limitet Şirketinin sahibi Fazıl Gazioğlu ile Zeliha Gazioğlu’nun oğulları Faysal Gazioğlu, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Konyaaltı’nda bulunan Oset’s Garden da gerçekleşen düğün merasimine  meclis üyeleri Ahmet Can, Mustafa Bilici ve İsmail Aka, AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül, turizmci Rahman Şeker ile çok sayıda siyasi, turizmci ve esnaf katıldı.

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir

Her iki aileyi de kutlar Nefise ve Faysal a ömür boyu mutluluklar dileriz

 

Bir Tekgül Minta,Hatice Nizam ve Ergün Nizam dahil 9 kişi görseli olabilir

Bir şunu diyen bir yazı 'N F Nefise ve Faysal YAŞAMA DAİR NE VARSA HER ANINDA BİRLİKTE OLMAYA KARAR VERDİK. BU TEKRARI OLMAYAN GÜNDE BİZİMLE BERABER OLMANIZ, BİZE AYRI BİR MUTLULUK VERECEKTİR AYŞE HÜSEYİN ŞİMŞEK KINA :19 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE SAAT: 19:00 ELAMIR BEACH (ESKİ BOTANIK BEACH) KEMER/ANTALYA DÜĞÜN: 21 AĞUSTOS 2021 CUMARTESİ SAAT: 19:00 OSET'S GARDEN SARISU/ ANTALYA DÜĞÜNÜMÜZ YEMEKLİDİR. ZELİHA- FAZIL GAZİOĞLU' görseli olabilir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle