Hoşgeldiniz  

NECATİ HOCA NIN MECLİS ÜYESİNİN KASEDİ YAYINA GİRDİ…..

Semih Köken | 10 Temmuz 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kendi  ve oğlu hakkında birçok iddialar çıkan Necati Topaloğlu şimdi ne yapacak. Usta gazeteci Murat Kemaneci   Meclis üyesi Ferhan Fidan ın ses kasedini  yayınladı.
KASETLERİN DEVAMI VAR.
Pazaryeri hakkında  ,temizlik sarf malzeme pazarlanması hakkında , akçeli işlerin  kasetlerinin olduğu  bilinirken bu konu hakkında ilk tepki EMİN KAHRAMANDAN GELDİ…
HABERİ  İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
PANDORA’NIN KUTUSU AÇILDI,
ARTIK KONUŞMA ZAMANI.!..
İŞTE OLAY SES KAYDININ HİKAYESİ!..
MuKe
Kemer Belediye Meclisi’nde belediye kiracılarına indirim görüşmeleri sırasında “İndirim otelli mi olsun otelsiz mi olsun?” tartışmaları sırasında Ferhan Fidan; sanki kendi başkanı necaudi otelcilerin kayığından iniyormuş gibi muhalif üyeleri kastederek “Otelcinin kayığından inin” sözleriyle ortamı geren bir konuşma yaptı.
Bu sözlere muhalif meclis üyeleri tepki gösterirken, Hakan Tuncer de tepkisini dile getirip ekledi. “Bizim esnafı tehdit eden bant kaydımız elden ele gezmiyor”..
Ferhan Fidan Hakan Tuncer’in bu çıkışı üzerine “Şu tehdit kasedi nerdeymiş, yayınlayın da herkes bilsin” şeklinde cevap verdi, böylece pandora’nın kutusu, muhatabının da talebiyle açılmış oldu.
Video haberi HD izleyiniz.
Edindiğimiz bilgi kadarıyla aklımıza geliveren sorular kısaca şunlardır:
Telefon konuşmasına konu bina kaçak mıdır? Yıkım kararı var mıdır?
Konuşmalardan, (muhtemelen kaçak binada) ruhsatsız çalışmasına bizzat Ferhan Fidan tarafından keyfi olarak göz yumulduğu anlaşılıyor. Neden? Bir karşılığı var mıdır?
Ferhan Fidan konuşurken duyulan mırıldamalar ve ardından konuşmanın seyrine bakıldığında yanında birinin olduğu izlenimi doğuyor.Bu konuşma bir yakınma sonucu mu yapılmıştır, Ferhan Fidan’ın yanında biri varsa bu korumaya çalıştığı marketin sahibi ya da temsilcisi midir?
Ferhan Fidan’ın yanında ruhsatsız marketten olumsuz etkilendiği öne sürülen marketin temsilcisi varsa, sayın Fidan telefon konuşmasını “Pansuman” amacıyla mı yapmaktadır?
Kemer’de yıkım kararı bulunan veya ruhsatsız çalışan ve görevi kötüye kullanmak yoluyla göz yumulan bina/işletme sayısı kaçtır?
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu bu gelişmelerden haberar mıdır?
Ferhan Fidan meclis toplantısında konu açılınca, “Şu tehdit kasedini yayınlayın da biz de görelim” şeklinde konuşarak kaydı dinlemediği izlenimini verdi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu bu ses kaydını dinlemiş midir?
Soruları uzatmak mümkün.
Bu konunun yasal muhatapları ve yetkilileri konuşsun, necaudi aamede açıklama yapsın dinleyelim, aydınlanalım.
Sanırım adli yönden de gelişmeler olacaktır. (Tabii ki adli gelişmeler, bizim hakkımızda olacaktır. Adalet mekanizmasının hakkımızda tıkır tıkır işleyeceğinden eminim. Bkz:Deneyim)
Murat Kemaneci Hanım Turk
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle