Hoşgeldiniz  

MUSTAFA ERTUĞRUL AKER PARKI YENİDEN HAYAT BULDU

Semih Köken | 15 Haziran 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MUSTAFA ERTUĞRUL AKER PARKI YENİDEN HAYAT BULDU
Kemer Belediyesi, Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkında yaptığı düzenlemelerle parkın çehresini tamamen değiştirdi.
Yapılan peyzaj düzenleme çalışmaları ile parkın içerisinde ağaçlar korundu ve yeşil alan miktarı çoğaltıldı. Kemer Belediyesi tarafından işletilecek olan Deniz Kafe de modern görünümü ile hizmete hazır hale getirildi.
Kafenin sahile yakın olmasıyla birlikte, ilçeye tatil için gelen misafirlere ve Kemerli vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmesi amaçlanırken, parkın içerisinde yürüyüş yolları yenilendi.
Birbirinden farklı renkler ile bezenen çocuk parkı da çocukların vazgeçilmez olanı oldu. Bu arada parkın sahile yakın olan alanına da daha önce Atatürk Parkı önünde yer alan Pegasus heykeli taşınarak parka konuldu.
Parkın içerisindeki fotoğraf çekim alanları ise özellikle yabancı misafirlerin gözdesi durumunda.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, parkın yaklaşık iki hafta önce vatandaşların hizmetine açıldığını hatırlattı.
Parkın içerisindeki Deniz Kafeyi Kemer Belediyesinin çalıştırdığını belirten Başkan Topaloğlu, “Kafemizde her türlü yiyecek ve içecek mevcut. Aynı şekilde sahilde de hizmet veriyoruz. Şezlonglarımız günlük olarak dezenfekte ediliyor. Kemer halkı artık “Benim de deniz kenarında bir yerim var” diyecek. Bu yer Kemer halkınındır. Buranın daha önceki halini de biliyoruz. Buralarda barlar vardı ve kimseyi geçirmiyorlardı. Buraları kaldırdık ve Kemer halkına güzel bir yer armağan ettik. İnsanlar buradan mutlu ayrılıyor. Kemer halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Topaloğlu, parkın içerisindeki ufak tefek eksikleri de gelecek hafta içerisinde tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.
Vatandaşlardan Mehmet Bilgiç ise daha önce de Kemer’e geldiğini ifade ederek, Mustafa Ertuğrul Aker Parkını Kemer’de güzel şeylerin başlangıcı olarak nitelendirdi.
Parkın içerisinde yapılan her hizmetin kullanışının kolay olduğunu dile getiren Bilgiç, parkın içerisindeki görüntünün akıcı ve çekici olduğunu kaydetti.
Caroline Mcclorey ise daha önce 3 defa Kemer’e geldiğini ve parkın şu anki halinin daha güzel olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Yaklaşık 2 yıl önce Ankara’dan Kemer’e gelen Mevlüt Çakmak da Mustafa Ertuğrul Aker Parkının geçen seneki halinin çok kötü ve köhnemiş olduğunu dile getirdi.
Bu sene yapılan çalışmalar sonucunda parkın çok leziz bir yer olduğunu aktaran Çakmak, “Çağdaş belediyecilik anlayışında böyle yerlerin olması gerekiyor. Halka yönelik olması gayet güzel. İnsanların daha ucuz ve kaliteli hizmet alabildiği yer olması dolayısıyla harika olmuş. Emeklerinden dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Bir açık hava ve palmiye ağaçları görseli olabilir
Bir 1 kişi görseli olabilirBir palmiye ağaçları ve açık hava görseli olabilirBir açık hava görseli olabilir
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle