Hoşgeldiniz  

Modifiyeli Araç Tutkunları Kemer’de Buluştu

Semih Köken | 24 Ağustos 2015 | Kemer Güncel A- A+

Drift Gösterisi Yürekleri Hoplattı

Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye’de ilki düzenlenen Kemer Tuning fast 2015 drift şovda modifiyeli araçlar görücüye çıktı. Rally alanında düzenlenen drift şovda Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’de Avrupa ve Türkiye’nin drift şampiyonlarıyla drift şova katıldı.

Sosyal Belediyecilikte her zaman ilklere imza atan Kemer Belediyesi yine bir ilke imza atarak, drift şov ile modifiyeli araçları Kemer’de buluşturdu.  Kemer Tuning fest 2015 adı verilen drift şov organizasyonunda modifiyeli araçlar da kendilerini gösterdiler. Bir birinden ilginç modifiyeli araçların görücüye çıktığı Kemer Tuning fest 2015 organizasyonu Türkiye’de ilk kez Kemer’de düzenleniyor. Kemer Rally alanında modifiyeli araçları inceleyen Başkan Mustafa Gül, daha sonra drift severlerin güçlü alkışlarıyla drift şova katıldı. Drift Şovda ilk önce Türkiye 1’incisi Volkan Arısoy’un arabasına binen Başkan Gül sırasıyla, Türkiye 1’incisi Abbas Çimen ve Bulgaristan, Kıbrıs ve Rusya 1’incisi İbrahim Yücebaş’ın kullandığı araçta drift heyecanı yaşadı. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla yapılan drift gösterisi organizasyonunun önümüzdeki yıllarda yarışlara dönmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Kemer Tuning fest 2015 Organizatörü Efe Murat Özkan Başkan Mustafa Gül’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Katkılarından dolayı Organizasyon firması ve drift birincilerine plaket veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızdan asla taviz vermeyip, her geçen gün daha başarılı organizasyonlara imza atacağız” dedi.

Başkan Gül, organizasyonda emeği geçen Kültür Müdürlüğü personellerine ve organizasyon firmasına da teşekkür etti.15141053

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle