Hoşgeldiniz  

MİNTA “ARTIK YETER ÇIK AÇIKLA”

Semih Köken | 27 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MİNTA “ARTIK YETER ÇIK AÇIKLA”

TOPALOĞLU’NU YERDEN YERE VURDU..!

Basın toplantısında gazetecilerin karşısına geçen Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Minta, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na çok fena yüklendi…! İsmail Minta, uzun zamandır kemer halkının da merak ettiği ancak cevabını bir türlü alamadığı soruları bir bir sıraladı

HODRİ MEYDAN


Minta  şunları söyledi…

“Değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz

Biz ak parti kemer ilçe teşkilatı olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz

Ak parti ilçe teşkilatı olarak bir bir müjdeler veriyoruz vermeye de devam ediyoruz hamdolsun bütün ne müjde verdiysek de hayata geçiriyoruz.

ÇAMYUVA GÜNÜBİRLİK ALANI  AÇILIYOR

Çamyuva ya turizm bakanlığı tarafından kemerimize yakışır 5 yıldızlı bir sosyal tesis yapılacak diye müjde vermiştik eleman alımı yapıldı. haziranın 1 i gibi hizmet vermeye başlayacak. ben bu manada bu duyarlılığından dolayı turizm bakanımız Sayın.Mehmet Nuri Ersoy bey e şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

Tabii genel manada yaptığımız ve planladığımız proje aşamasında olan bir çok hizmetleri başta genel başkanımız  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nın bakanlarımızın ,Antalya milletvekillerimizin, ve il başkanımızın desteği ile hamdolsun yapmaya gayret ediyoruz ve ne söz verdiysek hepsini de yerine getireceğiz.

Tabii i değerli arkadaşlarım ilk başta da söyledim bizim genel idareden yani hükümet den yapacağımız hizmetlerin yanında muhalefet durumunda olduğumuz yerel idareyi de yapılan yanlışları halkımıza sizler aracılı ile ulaştırmak gibi bir görevimiz var bunu da eksiksiz yerine getirmek için çalışıyoruz. halkımızın olup bitenlerden haberdar olmak hakkı var.

ŞAİBELİ  İHALELER DEVAM EDİYOR

Biliyorsunuz ben geçenlerde bir toplantı yapmıştım kemerde bir takım ihaleler yapıldı diye oradaki yanlışlıkları sizlerin aracılı ile kamuoyuna paylaşmıştık tabi orada bazı sorularda soruldu açıkladık bu niye böyle yapıldı gerçekten haklı bir tarafları varsa açıklasınlar.bizde çıkıp özür dilemesini de biliriz diye .ama maalesef bugüne kadar öyle bir açıklama gelmedi. açıklama gelmediği gibi de bu ihalelerdeki yanlışlıkların  dozajı artarak devam etti. Hemen bu açıklamamızdan bir hafta 10 gün sonra yeni ihaleler yapıldı biliyorsunuz benim o yaptığım toplantıda Göynük deki mülkiyeti belediye ye ait spor alanı olan bir arsa ihaleye çıkmıştı.kemer de yapılan bir otel tarafından arsa ihalesi alındı.tabi ihaleyi o aldı bu aldı gibi bir derdimiz yok sadece biliyorsunuz o ihale şartnamesin de buranın arsa olarak çıkması yanı burası spor alanıdır buraya şu yapılır buraya bu yapılır gibi kesinlikle bir açıklama yok ve bir tane otel grubunun bir yetkilisi Kemer belediyesine ihaleye giriyor ve ihaleyi alıyor tabi ihale komisyonu başkanı da belediye başkanı sayın Topaloğlu aradan bir hafta geçiyor değerli arkadaşlarım bizm ihale ile bir derdimiz yok ama biz olayın yanlışlıklarını anlatıyoruz.

BU DERENİN SUYU NERDEN GELİYOR

Bir hafta geçtikten sonra hemen bu ihaleyi alan otelin yakın bir yerin de su sporları istasyonu var ve sayın başkanın oğlu büyükşehir in belediyesin de ihaleye giriyor ne kadar tesadüftür ve enteresandır bir hafta önce bir otel adına gidip belediyeden ihale alan vatandaş  gidiyor bir hafta sonra yada 10 gün sonra büyükşehir belediyesin den sayın Necati Topal oğlu nun oğlu Osman Topaloğlunun şirketi adına gidip ihale alıyor böyle bir şey olabilir mi.şimdi senin oğlun 10 yıldır veya 15 yıldır bu işleri yapıyor ihaleye girip alıyor ne oldu zeka geriliğimi oluştu da gidip kendi şirketini temsil edemiyor da gidiyor bir otelin yöneticisimi CİO  sumu onu da bilmiyorum gidiyor senin oğlunun adına ihale alıyor bunları bir açıklayın şimdi kimse zannetmesin  İsmail Selami  Minta nın bütün derdi belediyenin verdiği ihaleler falan değil ben her gün halkın içindeyim bunu halk soruyor.

Çık cevapla deki ben şu şu nedenden dolayı benim oğlum giremedi bu adam ihaleye girdi.bunla aldı kardeşim açıkla bunu bir yerleriniz  açık da lütfen oralarla ilgilenin. şimdi kimse diyebilir niye şimdi die pandemiden yasaklardan dolayı epeydir biz basın toplantısı yapamadık çünkü önümüzde daha elzem işler vardı artık hamdolsun hastalık biraz daha rahatladı bunun için bizde halkımızı bilgilendirmek amaçlı bugün basın toplantısını yaptık yani niye durup durup da şimdi yaptı denilebilir  ben buna bir açıklama getiriyorum.

İHALELER  ADRESE TESLİM YAPILIYOR

Bunun yanında zaten  önce adrese teslim ihale diye açıklama yaptık biliyorsunuz

Olbia park ta onunla ilgili de hamdolsun bir cevap yok. hala bir sürü piyasada dolaşılan söylentiler var ama hiç bir yetkili ağızdan hiçbir açıklama yok.Şimdi kemer belediyesi bir meclis toplantısı yaptı meclis toplantısın da kuğulu park da ki  restorant ve belediye oraya biliyorsunuz halka hizmet sunmak için zannedersem geçen dönem yapıldı bir çay bahçesi yapıldı şimdiki yönetim biz bunu işletemiycez diye ihaleye verme kararı almış. meclis toplantısın da sayın Topaloğlu meclis üyelerin den 10 yıllık burayı ihaleye vermek için yetki istedi. meclis üyeleri bu yetkiyi vermedi. hemen aynı toplantı da arkadaşlar 5 yıl istiyorum dedi belediye meclis üyeleri onu da vermedi tabi adamlar haklı bir ihale yapılıyor altından binbir türlü şey çıkıyor kimse böyle bir şeye girmedi

Duyarlılıklarından dolayı belediye meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum

ÇIK AÇIKLA  HOCA

Sayın başkan diyor ki ben 3 yıllık  ihaleyi encumenle yaparım dedi bir baktık 5 yıllık  ihale çıktı.

Bir Haber çıktı ve ihale anında iptal edildi.

Ya Allah Aşkına bu işleri kim yapıyor.

Başkan Ben bilmem diyor , Bu nasıl iştir Belediye yönetiyorsunuz Mahalle bakkalı  değil…

Bu ihaleler  zaten adrese teslim oluyor kim yanlış yapıyorsa  çık açıkla

Bu ihale neden iptal edildi.

Kemer Halkı bu konuda bilgilendirilmek istiyor.

İşimizi gücümüzü bırakıp Kemer Belediyesinin ihalelerini mi takip edeçeğiz.

Her ihalenin ardından mutlaka bir şaibe çıkıyor.

Hocanın bu ihale merakı nedir bilemiyorum.

HODRİ MEYDAN

 

Seçim zamanında çıktı karşısında kimse yoktu Hodri meydan dedi kimse cevap veremedi.

Sanırım yine aynı  seçim zamanı gibi hissetiyor.

Biz  hadi hodri meydan dedik  hiçbir ses yok Seçim zamanı ile karıştırmasın HODRİ MEYDAN  diyorum

Nerde isterse ister Makamında ister istediği yerde  seninle her şeyi tartışmaya konuşmaya açığım.

Kemer Belediyesi  kendine rant sağlayacak ihale takip edilecek  ,çoluğuna  çocuğuna  yat kat alınacak yer değildir.

Kemer Belediyesi Halka hizmet etme kurumudur.

Sokaktaki insanları çıkıp dinleyin .Ben çıktığımda Milletin hoca nın  yaptıklarını konuşmaları dinler olduk.

Sanki bunları kendisi yapmıyormuş gibi çıkıp birde erik dalı oynuyor.

Vatandaşlarla dalga geçiyor. Yazıklar Olsun size..   YAZIKLAR OLSUN SİZE

Önce şu pisliklerinizi temizleyin….

ÇIKIN AÇIKLAYIN  PANDİME DÖNEMİNDE HOCANIN OĞLU İKİ TANE YAT ALMIŞ

Evet iki sene önce hoca benim param yok çay ısmarlarım derdi. Şimdi bu pandemi döneminde oğlu iki tane  yat alıyor. Babası iki yıl önceki basın toplantısında biz kredi çektik yapılandır da aldık demişti Banka dekontu sağlıyordu….şimdi bu paralar yatlar katlar nereden geldi.3 Milyona NG Otelin  su sporlarını alıyor  bu parayı oğlun nerden buldu.

Kredi çektik demişti…Allah Aşkına size kim hangi banka kredi veriyor. Bu kadar parayı IMF den mi alıyorsunuz bu kadar para nerden geliyor çıkın bunları vatandaşa seçmenize Kemer Halkına anlatın.

AÇIKLAMA ZORUNDASIN

Sen Kemer Belediye  başkanızın bunları vatandaşa anlatmalısın. Herkesin bunu bilmeye hakkı var

Sokağa çıkıp ta ben emekliyim sadece çay ısmarlarım ile iş bitmiyor.

Vatandaş her şeyi görüyor. Milleti aptal yerine koymayın lütfen…

İÇİŞLERİ  BAKANLIĞINA ŞİKAYET ETTİK.

Biz çıktık  bu konuda konuştuk baktık olmuyor bu konuda çalışma başlattık.

Hem savcılık kanalı ile hem de Bakanlık marifetiyle bu konuları araştırmak üzere  gereken şikayetlerimizi yaptık ve müfettiş talep ettik. Bu konuyu İçişleri  Bakanımıza bildirdik Dilekçemi verdik …Artık yeter Kemer Böyle yönetilemez  ….Kemerde  tabiri cazizse Tuz kokmuştur.

Ama Kemer sahipsiz değildir. Zamanı geldiğinde bu kokmuş zihniyetten Kemeri  kurtaracağız..

PERSONELİ  SİYASETE  ALET ETMEYİN…

Kemerde son 10 yılda her dönemde Personel üzerinden siyaset malzemesi yapılıyor. Yazık o insanlar üzerinden pis kirli siyaset elinizi çekin …Siyasetinizi nerde yapacaksanız  yapın ama kendi beceriksizliğinizi  Kemer Belediyesini yönetemediğinizi  bu insanların üzerine atarak  faturayı bu personele kesmeyin…Meclis toplantısında Başkan konuşuyor Bütçenin 3/2 sini Personel giderlerine gidiyor diyor. Sen geldin Belediye de eleman çok dedin Bir çok elamanı işten çıkardın.

Tahmini 180 kişiyi işten çıkardın…

Madem neden o kadar çok insanı neden işe geri aldın….

Ya siz konuştuğunuzu mu bilmiyorsunuz yoksa unutuyor musunuz…

Karşısındaki insanları aptal yerine koymaz bir Başkan…

Bir gazeteci bu olayı soruyor  Başkana ..

Ben bilmem diyor sırıta sırıta….Pişkin pişkin….

Sen Kemer Belediye Başkanızın sen bilmeye çeksen kim bilecek…

Çık açıkla bunları…

Göynükte bütün su sporları Osman Topaloğlu nun … 5-6 Kulvar bunları oğlun nasıl aldı.

Kendisi  daha önce bir gazetede açıklama yapmıştı. “Ben den önceki yönetim benim oğlumu oradan çıkarmıştı bende geldim onunkini çıkartıp oğluma verdim”  demişti.

Sen kendin dedin bunu gazetelerde yazılı bunlar…

ARTIK YETER

BELEDİYE SİZİN ŞİRKETİNİZ DEĞİL’

“Geçen Göynük’teydim sahildeki 5-6 tane su sporları alanın hepsi Necati Topaloğlu’nun oğlunun. Oğlun Osman Topaloğlu olarak bunları alıyorsa benim hiçbir şey diyeceğim yok” diyen Minta, “Ama belediyenin gücüyle alıyor ve sen bunu kendin açıkladın; ‘Benden önceki yönetim benim oğlumu çıkarmıştı. Bende geldim onu çıkardım oğluma verdim’ dedin. Sen kendin söyledin bunu. İnsanda bir ar olur, utanma olur, sıkılma olur. Artık yeter. Bu belediye sizin şirketiniz değil. Burası halkın makamı. Ama maşallah bizde gelen oturuyor koltuğa, hemen vergi rekortmeni oluyor, yatlar katlar alınıyor, evler villalar, çoluk çocuğa gelecek. Yeter artık. Millette bıktı. Ama 2024 yılında halkımızla beraber el ele, omuz omuza vererek bu köhnemiş zihniyeti bir daha çıkmamak üzere sandığa gömeceğiz. Vatandaşımız da bir nefes alacak ve Kemer’de belediyecilik nasıl yapılır, hizmet anlayışı neymiş, sosyal belediyecilik neymiş bütün herkes görecek. Zaten ondan sonra bu memleketi bu hale getiren zihniyet bir daha bırakın belediye başkanlığını onu bunu aza adayı bile olamayacak. Net bir şekilde buradan söylüyorum. Biz yanlışların dimdik karşısındayız. İlçemize hizmet noktasında da gece gündüz demeden çalışıyoruz. Salgın dolayı biraz eksikler oldu, ama bu sene sonunda projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kemer Belediyesi sizin şirketiniz değil , insanda bir ar olur bir utanma olur sıkılıma olur Artık yeter..

Bu millet her şeyin farkında bunu sokağa inince vatandaşlarımızın gözünden görüyoruz onlarla birlikte bu kötü gidişe 2024 yılındaki yerel seçimlerde son vereceğiz.

Kemer özlenen beklenen ferah günler gelecektir.” Dedi.

AZA  BİLE OLAMAYAÇAKLAR

Kemeri bu şekilde rant kapısı olarak görüp yönetenler muhtarlara aza dahi olamayacaklar.Kemer Belediyesinde  çocuklarına gelecek peşinde olanlar yatlar katlar alanlar bunları yapanlar bir daha çıkmamak üzere sandığa gömülecekler  aza dahi olamayacaklar “ dedi.

Bunu hep birlikte başaracağız diyen Kemer Ak Parti İlçe Başkanı Minta  Yerel Seçimlerde en güçlü  beklenen aday benim diye kararlı bir konuşma yaptı.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle