Hoşgeldiniz  

MİLLETE HİZMET YOLUNDA ’19 YIL’

Semih Köken | 27 Kasım 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MİLLETE HİZMET YOLUNDA ’19 YIL’

AK Parti’nin 18 ili kapsayan Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı Antalya’da gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti’nin hem yerelde hem de genelde eser ve hizmet siyaseti güttüğünü belirterek, 19 yıllık süreçte sessiz bir devrim yaptıklarını savundu. Özhaseki’nin bir sonraki durağı, DokumaPark’ta açılan Bir Zamanlar Antalya Müzesi oldu.

Ak Parti’nin 18 ili kapsayan Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı, Antalya’nın Kundu turizm bölgesindeki bir otelde düzenlendi. Toplantıya AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Antalya milletvekilleri ve 18 ilin partili belediye, il ve ilçe başkanları katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti hareketinin gerek yerel gerekse genelde eser ve hizmet siyaseti güttüğünü ve tek amaçlarının eser bırakmak olduğunu belirtti.

DEVRİM NİTELİĞİNDE İŞLER YAPTIK

19 yıllık iktidarda hem genel hem de yerelde sessiz bir devrim yaptıklarını söyleyen Başkan Özhaseki, “İşin başında bütün AK Parti ailesi olarak Türkiye’de arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız, bizi sevenler ve oy verenler başlarını dik tutabilir, alınları açık vaziyette herkese ilan edebilirler ki, hükümet etme noktasında her bir alanda gelmiş geçmiş cumhuriyet tarihi boyunca gelen bütün hükümetlerden başarılıyız. Ekonomide başarılıyız. Ulaştırma, sağlık, milli savunma sanayiinde, enerjide, aklınıza hangi alan geliyorsa her birinde çok şükür başarılıyız. Devrim niteliğinde işler yaptık” dedi

“VESAYETÇİ YAPI TOPRAĞA GÖMÜLDÜ”

Yıllardır Türkiye’de vesayet rejimi olduğunu söyleyen Özhaseki, AK Parti iktidarı olarak Türkiye’deki vesayet rejimiyle de mücadele ettiklerini anlattı. Özhaseki, “En son sonunda AK Parti iktidarıyla başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bunlara korkusuzluğumuzu, böyle kötülere boyun eğmeyeceğimizi bir kere daha ilan ettik. O vesayetçi yapı toprağa gömüldü bizim zamanımızda inşallah bir daha da çıkamayacak” ifadelerine yer verdi.

TÜM DÜNYALARI YALAN VE İFTİRA SİYASETİ

CHP’yi yalan ve iftira siyaseti yapmakla suçlayan Özhaseki, “İki temel stratejileri var, birisi yalana dayalı algı operasyonu. Tüm dünyaları yalan ve iftira siyaseti. Neredeyse Kılıçdaroğlu göreve geleli 10 yıl olmuştur, haftada bir yalan söylese yılda 50, 10 yılda 500 yalan eder. Bir tanesinin doğru olduğunu ispatla. Olmayanı olmuş gibi gösteriyorlar. İki yüzlülük, riyakarlık, CHP’nin temel siyaseti bunun üzerine dayalı. İkinci yaptıkları şey ise Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı. ‘Erdoğan gitsin de ne olursa olsun’, herkes bunun için kol kola girmeye hazır. Bunun için CHP, İYİ Parti ve HDP ile yan yana duruyor” diye konuştu.

“2,5 YILDIR ANTALYA’YA BİR TANE ÇİVİ ÇAKMADI”

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, AK kadrolu belediyelerin halka hizmet noktasında birbirleriyle yarıştıklarını belirtti. Başkan Taş, Antalya büyükşehir belediyesi başkanına da böyle seslendi. “Onlar bizim yaptığımız hizmetin boyasını, badanasını ve temizliğini dahil yapamadılar. Bizim yaptığımız hizmetlerin üzerine bir tane çivi bile çakamadılar. Buradan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sesleniyorum, genel başkanıyla helalleşti mi bilmiyorum ama 2,5 yıldır Antalya’ya bir tane çivi çakmadığı için 2 milyon 700 bin Antalyalıyla helalleşmeye davet ediyorum” dedi.

“CUMHURİYET TARİHİNİN EN PARLAK YILLARI”

Son olarak Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, önemli çalışmalara imza attıklarını, yatırımlarla ülkenin çehresini değiştirdiklerini söyledi. Türkiye’nin 2002’de başlayan ak yıllarının her alanda Cumhuriyet tarihinin en parlak yılları olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Ülkemizin her karış toprağına eserler bırakmış olmanın mutluluğunu sevincini bugün hep birlikte görüyoruz. Yerel yönetimlerde de Türkiye’nin en parlak yılları ak partili yıllardır” dedi.

BİR ZAMANLAR ANTALYA MÜZESİ AÇILDI

Toplantının ardından protokol üyelerinin yanı sıra Antalya Valisi Ersin Yazıcı da Kepez ilçesi eski dokuma fabrikası yerleşkesi içerisindeki Bir Zamanlar Antalya Müzesi’nin açılışına katıldı. Müzenin açılış töreninde konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, tarihi, doğal ve kültürel mirası korumanın herkesin vatandaşlık görevi olduğunun altını çizdi. Özhaseki, “Eskiden belediye başkanları kendi şehrine ait su, kanalizasyon, yoldan falan bahsederlerdi, şimdi ise kendi şehrine ait değerlerden, tarihi eserlerden, kadim bir şehir oldukları ve onardıkları, restore ettikleri içine fonksiyon yükledikleri binalardan bahsediyor. Ne kadar güzel, bunlara bizim sahip çıkmamız icap ediyor” dedi.

BU KENTİN 25 YILLIK HAYALİYDİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin 25 yıllık hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu dile getirerek konuşmasına başladı. 6 yıllık bir emeğin neticesi olduğunu belirten Tütüncü, “Antalya’da Kent Müzesi kurulması ile alakalı yapılan çalışmalar çok anlamlıydı. Daha önce birçok grup bu konuda çalışmalar yaptı. Ama bu çalışmaları neticeye ulaştıramadı. Nevzat Hoca ile birlikte çıktığımız bu güzel yolculukta Antalya’mıza kent müzesini kazandırdık. Bu toprakların 500.000 yıllık insanlık tarihi var. Bu müzede de Antalya’nın son 200 yılı yer alıyor. Kent Müzeleri, kent bilincini arttırmak, kent aidiyetini güçlendirmek anlamında son derece önemlidir” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle