Hoşgeldiniz  

MHP ARTIK GÖYNÜK TE

Semih Köken | 18 Şubat 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MHP ARTIK GÖYNÜK TE

Milliyetçi Hareket Partisi Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve yönetim kurulu üyeleri mahalle ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı Hüseyin Kara, vatandaşların talebine daha çabuk yanıt vermek için Göynük mahallesinde temsilcilik açtı. 

Kemer genelinde MHP’ye yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, “İlçemize bağlı tüm mahallelerimizde partimize karşı güzel ve dikkat çekici bir ilgi var. Biz seçimden seçime değil, her gün vatandaşlarımızın yanında ve emrindeyiz. Söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden mahalle mahalle dolaşarak Milliyetçi Hareket’in zafere ulaşması için davamızı hemşehrilerimize anlatıyoruz. Gördüğümüz ilgi bizlere Milliyetçi Hareket’in zaferinin yakın olduğunu müjdeliyor. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği üzere bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

MAHALLELERİMİZDE TEMSİLCİLİKLER AÇACAĞIZ

Amaçlarının vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak olduğunun altını çizen MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, “BU çerçeve de ilk temsilcilik ofisimizi Göynük mahallemizde açtık. İnşallah önümüzdeki süreçte tüm mahallelerimizde MHP’nin temsilcilik ofislerini açarak, partimize gelemeyen vatandaşlarımızla doğrudan temas kuracak ve onların taleplerine karşılık vereceğiz. Daha önce de söylediğim gibi biz, Milliyetçi Kemer’i İnşa etmek için yola çıktık.  İnşallah önce 2023 genel seçimleri hemen ardından da 2024 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Cumhur İttifakını iktidar yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle