Hoşgeldiniz  

MENDERES TÜREL AK PARTİ KEMER TEŞKİLATINDA

SEMİH KÖKEN | 09 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Siyaset, Video Galeri A- A+

Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından Kemer ile ilgili olarak ilk kez konuştu. Köse, “Vatandaşımız Kemer’de belediye başkanlığında bir başka partiyi tercih ederken, büyükşehirde de Menderes Türel’i görmek istediklerini açık bir şekilde sandığa yansıttı. Biz mesajı aldık ve kabul ettik” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer ziyaretine partisinin İlçe Teşkilatı ile başladı. Menderes Türel’e, Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de eşlik etti. Türel ve Köse, partililerin tebriklerini kabul etti. Burada konuşan Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin, “İyisi ve kötüsüyle bir seçim süreci geçirdik. Sonuç belli, vatandaşın tercihi belli. Büyükşehir olarak burada birinci çıktık. Karşıda bir birleşme olmasaydı burada seçimi almıştık. Her ne kadar değişik yorumlar yapılsa da burada aldığımız oyda herhangi bir sıkıntı yok. seçim artık geçmişte kaldı. Biz önümüze bakacağız ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için hazırlık yapacağız” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, memlekete en iyi şekilde hizmet etmek için geceyi gündüze katacaklarını ve hep birlikte çalışacaklarını söyledi. “Bugünkü sevincimiz aslında buruk bir mutluluk” diye konuşan Türel, “Keşke Kemer’de ilçe belediye başkanlığını da kazanabilmek mümkün olsaydı. Ancak sandıktan çıkan sonuç, bizim için her zaman saygı göstermemiz gereken bir sonuçtur. Sandıktan çıkan sonuç karşısında boynumuz kıldan incedir. Hep birlikte el ele vereceğiz. Her seçim sonucu aslında bir son değil, başlangıçtır. Yılmayacağız ve umutsuzluğa kapılmayacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Şimdi sandıktan çıkan sonuçtan ders çıkarma zamanı. Birbirimizi hırpalamadan bütün bu analizleri, en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Suçu önce kendimizde arayarak işe başlamamız lazım. ‘Bu seçimi şu ya da bu yüzden kaybettik’ demek, bizim bundan sonraki yeni seçim başarısızlıklarımızın bir işaretidir. Bu analizleri ve istişareleri en sağlıklı şekilde yapacağız. Mesele, bağcı dövmek değil, üzüm yemektir. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Bundan sonraki seçimler için çok daha güçlü bir mesajı Kemer’den Ankara’ya göndermeliyiz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. toplayarak ve birleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Ak Parti’nin Türkiye’de başarısız olma lüksü yok. Türkiye’de iktidar sorunu değil, aksine muhalefet sorunu var. Çaresizlik içindeki muhalefete, Türkiye’yi teslim edemeyiz. Aramızda hata yapanlar varsa, onları ayıklayacağız. Ama yolumuza birlik ve beraberlik içinde devam edeceğiz. Bizim burada başarılı olabilecek gücümüz var” dedi.10299079_778667335491005_8228807275797956136_n 10322712_10203569999145636_209679116435091913_n 10325300_622069321201655_2129160406378189965_n

Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de, konuşmasında Kemer açısından yerel seçimleri değerlendirdi. Seçimin öyle veya böyle geçtiğini aktaran Köse, vatandaşın kararına saygılı olduklarını söyledi. Vatandaşların Kemer’de belediye başkanlığında bir başka partiyi tercih ettiğini, büyükşehirde de Menderes Türel’i görmek istediklerini açık bir şekilde sandığa yansıttığını vurgulayan Köse, “Biz mesajı aldık ve kabul ettik. Başımızın üzerinde yeri var. Vatandaşımızın tercihi bizim açımızdan önemlidir. Burada, kendimiz nerede yanlış yaptık, onu arayacağız. İttifak olmuştur, yanlış ve ya doğru yapan olmuştur. Netice itibariyle vatandaşımız bir karar verdi. O karar hepimizin başının üzerinedir. Önümüzdeki süreçte hatalarımızdan ders alarak, çok daha çalışacağız. Önümüzdeki süreci daha iyi yönetmeliyiz. Hep beraber Kemer Teşkilatını, dün olduğundan yarınlara daha güçlü hale getirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşımız büyükşehirden hizmet bekliyor. Menderes başkanımız da canla başla çalışacak. Şunu da unutmayalım, ilçe belediyesinin vereceği hizmetler ayrı, büyükşehir belediyesinin vereceği hizmetler ayrı. Bunu çok iyi görmek, göstermek ve anlatmak lazım. Büyükşehir olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirerek, Kemerlileri hizmetle buluşturacağız. Kemerliler aynısını da ilçe belediyesinden de bekleyeceklerdir” dedi. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.  

 

MENDERES TÜRELİN KEMER AK PARTİYİ ZİYARETİ -1 paylaşan: KEMERHABER

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle