Hoşgeldiniz  

MECLİS ÜYESİ BİLİCİ YİNE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Semih Köken | 05 Ekim 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MECLİS ÜYESİ BİLİCİ YİNE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Kemer Belediye Meclis toplantısı bugün Kemer Belediyesinde yapıldı.

DSP li Meclis Üyelerinin katılmadığı toplantıda neden ve niçin katılmadıkları soru işareti olarak akıllarda kaldı.

11 Maddenin görüşüldüğü toplantıya Kemer Belediye Meclis Toplantısına Mustafa Bilici nin açıklamaları bomba gibi düştü…..

Önceki gün Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu nun canlı Yayında oynamasına atfen Kerimoğlu diyerek söze Başlayan Bilici açtı ağzını yumdu gözünü

LÜTFEN SONUNA KADAR İZLEYİN….!!!!

O KADAR LAFTAN SONRA SUSAN BİR BELEDİYE BAŞKANI KADAR İNSAN AÇİZ OLMASIN

BİLİCİ EMİN GÜLEE  NELER NELERDEDİ..

BUNLAR YENİLİR YUTULUR SÖZLERDEĞİL

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı '0GD Bir daha öpmesini tavsiye ederim saygılar sunuyorum' görseli olabilir

Türk Askerimizden muhteşem Kerimoğlu Zeybek oyunu

Kemer Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında gergin anlar yaşandı. Toplantı sonrası söz alan Kemer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na sert eleştirilerde bulundu.

‘NEDİR BU REZİLLİK BÖYLE?’

Asrlanbucak Mahallesi’nde yeni temeli atılan anaokulunun Kemer’e hayırlı olmasını dileyen Bilici, okulun güzel bir yatırım olduğunu belirterek, “Ama hayırsever Orduvar Akman’ın orada ismi var ama resmi yok. Akman’ın finansmanıyla bu bina yapılmaktadır denilmiyor. Necati başkanın resmi boy boy ama Orduvar Akman’nın sadece ismi var. Orada Orduvar Akman ve eşinin resmi olsaydı daha iyi olurdu. Kedi kulübelerinde çöp arabalarında başkanın ismi var. Nedir bu rezillik böyle. Burada meclis üyelerinin oylarıyla bu anaokulun yapılması için el kaldırıldı bende el kaldırdım. Ama resmin tadı çok kaçtı. Şimdi ATSO’nun bina yapacağı yere bakarsanız başkanın bir kenarda resmi olur, ATSO’nun da ufacık bir ismi olur. Bunlara biraz dikkat edilse iyi olur. Yani bu reklama şaşaaya bizim ihtiyacımız yok. Asıl olan millettir, halka hakka hizmettir” dedi.

‘REZİLLİK PAÇADAN AKIYOR’

Seçimlerle birlikte Başkan Necati Topaloğlu’nu desteklediğini ve kesinlikle büfe, seyyar satıcının olmayacağını söylediklerini ifade eden Bilici, “Ama her yer büfe meyveci olmuş. Rezillik paçadan akıyor. Seçimden önce biz Kemer’de kurumsal ve marka bir belediye olacaktık. Şimdi ise yerlerde sürünüyoruz. Rezillik paçadan akıyor. Yani bu menfaat çetelerine artık kendimizi kullandırmayalım. Artık yeter. Burası Kemer, burası bir metropol, kimsenin de burayı bozmaya hakkı yok” diye konuştu.

Kemer Belediyesi’nin Kındılçeşme projesinde aceleci davrandığını belirten Bilici, “Kındılçeşme alelacele belediyeye tahsis edildi. Aceleye gerek yoktu, bir sene beklenebilirdi. Sonra tahsis iptal edildi. Şimdi oraya edilen masraf boşa mı gitti?” diye sordu.

‘TURİZM OLAN YERDE SİLAHLAR PATLAMAZ’

Son günlerde Kemer’in silahların patladığı bir ilçe olarak anıldığını anlatan Bilici, sözlerine şöyle devam etti:

“Burası Texas değil, ama Texas durumuna getirmeye çaba harcanıyor. Çok yazık. Araştırdığım an karşıma rantlar çıkıyor. Bir otelin biri su sporları işletmecisi kişilere; ‘ben ihaleye girip muhammen bedel üzerinden Büyükşehirden alıp, tekrar sana vereyim’ demiş. Benim duyduğum bu ve otel ihaleyi alıp aynı kişi üzerine vermekteyken, Kerimoğlu diye bir arkadaş otele telefon açıyor ve şu adama vereceksin, vermezsen gereğini yaparım diyor ve sonrada orada silahlar patlıyor. Bunların devamı geleceği söyleniyor. Yani biz Kemer’e böyle mi sahip çıkacağız? Güzelim Kemer’e biz silahlar patlayan yer yapmak için gelmedik. Bizim ekmeğimiz rızkımız turizmden. Turizm olan yerde silahlar patlamaz. Yazıktır bu memlekete. Artık bu kapı arkasından konuşmaları, gizli gizli konuşmaları bırakalım ve Kemer’e sahip çıkalım. Ben Kemer’e çok hayaller kurarak bu ekibinin seçilmesi için uğraştım. Yoksa benim 36 yıldır siyasette ne işim var. Artık ben Kemer’in bir çıta yukarı gitmesini istiyorum. Ama seçtiğimiz adamlar seçimden önceki adamlar değil, ayrı bir adam oluyor. Bu şekilde bir durum yaratılıyor Kemer’de. Yazık bu Kemer’e.”

‘BÖYLE BİR İDARE ŞEKLİ DE OLMAZ’

“Ben ne zaman Kemer’e sahip çıkacak bir kişiyi bulacağım da seçimi kazanacağız. Kimi seçsem başıma bu işler geliyor” diyen Bilici, “Seçimden önce beni dinliyor, seçim bitti mi biri hacı bu iş için seni uygun görmüyorum diyor, diğeri hiç dinlemiyor. Başkan yardımcısı oluyorum, bana hiç sormadan tüm birim müdürlerini değiştiriyor ve yetkimi alıyor. Ya bu beldenin ilk kuruluşunda ben varım. Beni Mehmet Emin Minta yetiştirdi. Rahmetli Mehmet Emin Minta’yla şimdiki ekibi karşı karşıya getiriyorum hiç ilgisi alakası bile yok. Eskiden Mehmet Emin Minta Ankara’ya giderdi yanında en az 3 meclis üyesi götürürdü. Bakanlardan bilgi alır nedir ne değildir görür öğrenirdi. Yani o kişi yetişir, siyaseten yetişirdi. Vali yanına giderken bile bizleri götürürdü. Ama şimdiki başkan ve daha öncekilerde 3’ü de yanında birini götürmez, Ankara’ya gider götürmez, valinin yanına gider götürmez, kimse bir şey bilmez. Böyle bir demokrasi de yok, böyle bir idare şekli de olmaz” şeklinde konuştu.

‘SAĞOLSUN KERİMOĞLU HER ŞEYİ İDARE EDİYOR’

Kemer’in olduğu yerde saydığını belirten Bilici, “Birkaç yatırım yapılabilir, borç ödenebilir, bunlar güzel şeyler. Ama şu anki izlenimlerime göre ‘Acaba benim yerim değişecek mi? Beni ezerler mi’ diye belediye personeli diken üzerinde. Bırakın şu oy atma işini ya, adam atmadıysa bir dahaki sefere atar. Bırakın şu milletle uğraşmayı. Yazıktır. Büyük adamlar ufak işlerle uğraşmaz diyorum, izliyorum, ama hala aynı hala da aynı. Sonrada Bilici konuştu mu niye konuştu diyorlar. Konuşmaya da mecburum. Sağolsun Kerimoğlu her şeyi idare ediyor” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle