Hoşgeldiniz  

Mart ayı Meclis Toplantısı yapıldı

SEMİH KÖKEN | 03 Mart 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül başkanlığında Kemer Belediyesi Göynük Hizmet binasında yapıldı. Meclis üyelerinden CHP’li Batur Işık katılmadığı toplantında bir önceki toplantında alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi.

 

 

Gündemin Üçüncü maddesinde yer alan, Kemer Göynük Mahallesi’nde bulunan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun okullar ile ilgili bölümünün tekrar görüşülmesi. Okullardan ücret alınmaması oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesi hisseli arsa Göynük Mahallesi 313/03 parsel, 313/04 parsel, 239/07 parsellerin satış talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesi, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi yazısı ile, Göynük Ahu Aysal Anaokulu altında hizmet veren Düğün Salonu Kiralama talebine konu teklif yazısının görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesi; Kemer Aslanbucak Mahallesi ve Göynük Mahallerinde yer alan Düğün Salonları ücretinden %50 indirimli faydalanan Belediye Personelleri gibi belediyede çalışan taşeron personellerinin de yararlandırılması oy çokluğu il kabul edildi.

 

Bir sonraki meclis toplantısı 7 Nisan Salı günü saat 14 olarak belirlendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle