Hoşgeldiniz  

KURGA’DAN YENİ KEMER DEVLET HASTANESİNE BAĞIŞ‏

SEMİH KÖKEN | 08 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

hastane_protokol4 hastane_protokol1hastane_protokol4

Kemer’de yapımı devam eden ve artık bitme aşamasına gelen Kemer Devlet Hastanesine hayırsever gönüllülerin de katkıları devam ediyor. Kemer’in tanınmış iş adamlarından Özgür Kurga da hastanenin Kulak-Burun-Boğaz ve Üroloji bölümünün tıbbi cihaz eksiklikleri için rahmetli babaannesi Şefika Kurga adına bağışta bulundu. Özgür Kurga, bu bağışının yanında hastane ibadethanesinin donatılması ve hastane Diyaliz bölümünü ve bundan sonra oluşacak donanım ve demirbaş eksikliklerini de karşılayacaklarını ifade etti. Ünitelere babaannesinin adını vereceklerini ifade eden Özgür Kurga, babaannesinin ölmeden önce defalarca söylediği böylesine önemli bir hayrı gerçekleştirmekten ve O’nun adını bu hastanede yaşatacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Protokolü Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi/Yöneticisi Dr. Yılmaz Çiftçi ile birlikte imzalayan Özgür Kurga’ya babası Mustafa Kurga ve Hastane Dernek Başkanı Altan Kırbıyık da eşlik etti.

Kurga, “ Vasiyetini yerine getirdik!..”

Özgür Kurga yaptığı açıklamada, “ Rahmetli babaannemin bizlere bu konuda bir vasiyeti vardı. Onun adını Kemerimizin devlet hastanesinde yaşatıyor olacak olmamız hem çocuklarını hem de biz torunlarını oldukça mutlu etmektedir. Bu dünya gelip geçici. Eğer bizler bu dünyada elimizin geldiği ölçülerde kalıcı eserler bırakır ve sonrasında da iyi yad edilirsek bu fani dünyada görevimizi yerine getirmiş oluruz” dedi.

Kırbıyık “ Dünya standartlarında bir hastane olacak”

Hastane Dernek Başkanı Altan Kırbıyık ise yaptığı açıklamasında, dernek olarak yeni hastanenin dünya standartlarında bir hastane olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, bu hastanenin Kemer’ de yaşayan tüm vatandaşlara en iyi sağlık hizmet sunumunu yapması için gayret gösterdiklerini söyleyerek, bu güne kadar hastaneye katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Kırbıyık “ Bizler tüm hayırseverlere ulaşmaya çalışıyoruz, ulaşamadığımız hayırseverlerin bizlere veya Hastane Başhekimliğine başvurduğunuzda bu hedefleri tutturacağımıza inanıyoruz. Zaten Kemer’ de yaşayan insanların bu duyarlılığıyla bu güne kadar ulaştığımız tüm hayırseverler yardımlarını esirgememişlerdir. Derneğimiz bu güne kadar katkıda bulunan ve bulunacak olan hayırseverlere teşekkürü bir borç dilerim. Amacımız bölgenin en donanımlı hastanesini oluşturmada bir katkımızın olması ve bu sayede Kemer’ de yaşayan vatandaşlarımızın sağlık hizmetini alıp, sağlığa ulaşmadaki zaman kaybını ve ekonomik kaybını önlemektir. Özellikle Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eder ve bu hedefleri bize inandıran, çalışmalarıyla bizi motive eden ve özelde Kemer’ e genelde ise Kemer’ e gelen tüm misafirlerimize hizmet vermemize vesile olan Hastane Başhekimi Sn: Dr. Yılmaz Çiftçi’ ye teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Başhekim Çiftçi’den Kurga ailesine teşekkür

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi/Yöneticisi Dr. Yılmaz Çiftçi ise yaptığı açıklamasında “Özveriyle çalışan Dernek Başkanı Sayın Altan Kırbıyık ve Yönetim Kurulu Üyelerine yine bu anlamlı bağışı yapan Sayın Özgür Kurga’ya, Kurga ailesine ve derneğe yardımlarda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederim. Hedefimiz yeni hastanemize birkaç ay içerisinde sağlık hizmeti vermeye başlamaktır. Her gün çalışmaları yerinde izleyerek ekibimizle çalışıyoruz. Bu bağışlar sayesinde hedefimize bir adım daha yaklaşmış bulunuyoruz. İlk günden itibaren bahsettiğim gibi Kemer’in yeni devlet hastanesini Türkiye’nin sayılı butik bir hastane haline getirme isteğimiz %95 olarak hedefimize yaklaştığımızı, açılışla birlikte bu hedefe varacağımız kanaatindeyim” dedi.

Halil ÖNCÜ

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle