Hoşgeldiniz  

Kraliçe iki çocuk sahibi Bulgar güzel oldu

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde bulunan 5 yıldızlı Kilikya Palace Hotel’de düzenlenen Mrs. Top of The World 2015 Güzellik Yarışması’nın birincisi iki çocuk sahibi Bulgaristan güzeli Galena Dimova oldu.

Evli kadınların yarıştığı Mrs. Top of The World 2015 Güzellik Yarışması’nın finali Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde bulunan 5 yıldızlı Kilikya Palace Hotel’de düzenlendi. 21 finalistin yarıştığı gecede ilk olarak evli güzeller yöresel kıyafetler ile sahneye çıktı. Türkiye, Azerbaycan, Kırgızistan, Bulgaristan, Lituanya, İran, Sibirya, Persiya, Batı Avrupa, Kolombiya, Nepal, Yunanistan, Hollanda, Baltık Cumhuriyeti, Belçika, Rusya, Gürcistan, Ukrayna, Almanya, Ural ve Moldova’dan katılan güzeller yerel kıyafetleri ile büyülerken daha sonra ise günlük kıyafetler ile sahneye çıktı.

Son olarak sahneye gece kıyafeti ile çıkan güzeller arasında yapılan final de Bulgaristan güzeli 34 yaşındaki Galena Dimova jüri tarafından Mrs. Top of The World 2015 güzeli seçildi. Ülkesinde emlak işi ile uğraşan Dimova aynı zamanda da eski Miss Bulgaristan güzeli. 5 ve 7 yaşında iki çocuk sahibi Mrs. Top of The World 2015 güzeli tacı taktıktan sonra 5 yaşındaki kızı ile objektiflere poz verdi.

İnternet üzerinde yapılan oylamada ise halk tarafından seçilen güzel ise Belçikalı 34 yaşındaki İnge Wens oldu. Wens, 17 ve 9 yaşında iki çocuk sahibi ve stilist olarak çalışıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle