Hoşgeldiniz  

Köprülü Kavşak Kurban Kesimi İle Başladı

SEMİH KÖKEN | 28 Kasım 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de uzun yıllardır yapımına bir türlü başlanmayan köprülü kavşaklar için start verildi. Trafik kazalarının en fazla yaşandığı Kemer2 ve Kemer3 kavşaklarında köprülü kavşak yapımı çalışmaları yüklenici firma tarafından Kemer 2’de başlatıldı. Kemer 2’de yapılan çalışmalar nedeniyle gidiş ve geliş yolları tek şeritleri trafiğe kapatıldı.

 

 

Çalışmaların başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen kurban kesimine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, Yüklenici firma olan Özaltın İnşaat şantiye şefi Şenol Güntürk ve Enez İnşaat şantiye şefi Ertuğ Güngen’in katılımı ile yapıldı.

Şenol Güntürk, adetlerimiz arasında yer alan bir olay olduğu için çalışmalarımıza kurban keserek başlamak istediklerini ve çalışmaların turizm sezonu başlamadan bitireceklerini belirtti.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz ise yapılan bu köprüler ile geçmişte bu bölgede olan kazalardan dolayı kaybedilen çok kişinin olduğunu ama köprülerin tamamlanması ile bunun önüne geçileceğini belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle