Hoşgeldiniz  

KINDIL ÇEŞME PROJESİNDE TOP KAYMAKAMLIKTA (CANLI YAYIN)

Semih Köken | 09 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KINDIL ÇEŞME  PROJESİNDE TOP KAYMAKAMLIKTA (CANLI YAYIN)

Kemer Belediyesi tarafından Kındıl Çeşme sahilinde başlatılan inşaat çalışmalarından dolayı büyük bir tepki oluşmuştu.

Bu Tepkilerin etkisi büyüyerek  Ankara ya kadar ulaştı.

Cimer ve bakanlıklara yazılan şikayetler tek tek cevaplanırken Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü şikayetçi  olan  kişiye ve  kurumlara bir yazı yazarak bu projenin eksik olduğunu bunu için de Bakanlık düzeyinde durulması ve projenin hayata geçirilebilmesi için 18 uygulamasının yapılmasını ve bundan dolayı da yetkinin Kemer Kaymakamlığında olduğunu bildirdi.

ŞİMDİ NE OLACAK

İnternette yayınladığımız haber üzerine  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu sanki böyle bir uygulama yok , böyle bir yazı yokmuş gibi yine kındıl çeşmede beton dökmeye devam ederken  yazının Kemer Kaymakamlığına ve Kemer Milli Emlak müdürlüğüne geldiği bildirildi. Bu etapta  BÖLGENİN mülki amiri olan Kaymakam ın Belediye  yazı yazarak faalliyeti  18 uygulaması yapılıncaya kadar durdurması bekleniyor.

TOP KAYMAKAM DA

Kındıl Çeşme nin  usulüne uygun yapılamadığını belirten  Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu yazısından sonra Kaymakamın Kemer Belediyesinden DURDURMA isteyebileçeği veya 18 uygulamasının biran önce yapılaması için süre vereceği bildiriliyor.

KONU İDARİ YARGIYA TAŞINDI

Kındıl daki doğa katliamı ve usulsüzlüklerle ilgili olarak Antalya İdari mahkemelerde süren davaların olduğunu bildiren yetkililer “Çevre  ve Şehircilik Bakanlığının verdiği yazı idari mahkemenin de önünü açacaktır” diye görüş bildirdiler. Konu hakkında ilerleyen günlerde İdari mahkemenin durdurma  kararı  alabileceği ve bununla birlikte o bölgede yapılan tüm faaliyetlerin  durdurulacağı ve kamu zararının da bu emri verenlerden alınacağı bildirildi.

Kısacası konu hakkında belirsizlik sürse de niha-i  sonucun çok yakında alınacağı bildirildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle