Hoşgeldiniz  

KINDIL ÇEŞME NİN DOĞAL YAPISI BOZULUYOR

Semih Köken | 18 Şubat 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KINDIL ÇEŞME NİN DOĞAL YAPISI BOZULUYOR

Kemer Kındıl Çeşme sahil projesinin yaptığı tahrifat gün geçtikçe ortaya çıkmaya başladı.

Kemerde yaşanan insanlık dramı hızla devam ediyor. Vatan millet için  sahil projesi yapıyoruz diyen Başkan Topaloğlu burada carrettaların yuva yaptığını bile hırsı yüzünden görmezlikten geliyor. Mevcut imar planının bakanlık tarafından daha onaylanmadığını dile getiren yetkililer 18 uygulamasının bile yapılmadığını buna göre arazi terklerinin yapılmadan bu projenin hayata geçmesinin çok zor olduğu iddia ediliyor.

Ayrıca Çevre ve  Şehircilik Bakanlığının 2018 yılında vermiş olduğu raporda kıyı kenar kaybının oluşumu ve takip edilmesini Kındılın doğal yapısının korunmasının önemi  vurgulanırken bu raporu kimse görmek istemiyor. Özellikle Kındıl da yaşayan bir kaç kişinin Belediye Başkanı Topaloğlu dahil tüm meclis üyelerine bu raporu ulaştırdığı ancak bunun yok hükmünde  sayılmasının içtihatlara ters olduğu bilidirilirken Konu  ile alakalı şikayetlerin artarak devam ettiği ayrıca çok yakında Kındıl Sahil Projesinin Yürütümeyi durdurma kararı alınması  bekleniyor.

Yukardaki resimde görüldüğü gibi alınan kumlardan sonra dökülen siyah molozların doğayı nasıl katlettiği Kemer Belediyesinin Havadan çekmiş olduğu bu resimde çok daha iyi anlaşılıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle