Hoşgeldiniz  

KİMİ KİMDEN KORUYORSUNUZ

SEMİH KÖKEN | 24 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Seçimlere az bir süre kala ilçedeki siyasi partilere ziyaretlerde bulunan Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu Doğru Yol Partisi’ni ziyaret etti. Buluşmada konuşan Doğru Yol Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Bedri Yalçın, Cevheroğlu’na Yusuf Üras’ın korumalarla gezdiğini hatırlatarak “Kimi kimden koruyorsunuz?” diye sordu.

 

30 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala ilçede adayı bulunan partilerin ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunan Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, geçtiğimiz günlerde Doğru Yol Partisi (DYP) ilçe teşkilatına ziyarette bulundu. İlçe teşkilat binasında DYP Kemer Belediye Başkan Adayı Bedri Yalçın ve DYP Kemer İlçe Başkanı Arif Bektaş ile bir araya gelen Cevheroğlu, seçimlerin güvenli bir şekilde geçebilmesi için ilçedeki polis ve jandarma sayısının yeterli olduğunu ifade etti. Türkiye’nin yerel ve genel seçimlerin yapılması konusunda iyi işler çıkardığını ifade eden Cevheroğlu tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Seçimler ile ilgili verdiği bilginin ardından seçim çalışmaları hakkında DYP adayı Bedri Yalçın’dan kısa bilgiler alan Kaymakam Vekili, Bedri Yalçın’ın Kemer halkının gönlünü kazandığını ifade ederek “Sokakta kime Bedri Yalçın desem, suratında bir gülümseme, tebessüm oluşuyor. İnsanların gönlünü aldığınız ve temiz siyaset yaptığınız için sizi kutlarım” şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından binada hazır bulunan meclis üyeleri ile de kısa bir sohbet gerçekleştiren Cevheroğlu, Bedri Yalçın ve ekibine seçimlerde başarılar dileyerek binandan ayrıldı.

 

Ziyaret sırasında Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras’ın korumalar ile gezdiğini Kaymakam Vekili Cevheroğlu’na ileten DYP Kemer Belediye Başkan Adayı Bedri Yalçın, “Yusuf Üras’a saldıran, tehdit eden birileri mi var? Neden Türk polisin onun için atadığı özel korumalar ile geziyor? Ama ben neden korunma ihtiyacı hissettiğini gayet iyi biliyorum. Onun korumalar ile gezmesinin tek nedeni vicdanının rahat olmaması. Vatandaşın önünü kesip yaptığı yolsuzlukların hesabını soracağı korkusuyla yaşıyor, bu yüzden de halkın içine tek başına inemiyor. Siz kimi kimden koruyorsunuz?” şeklinde konuştu. Bu konuşma üzerine söz alan Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Türk vatandaşı olan her bireyin korunma hakkı olduğunu belirterek, “Eğer bir vatandaşımız kendini güvende hissetmiyor ve korunma ihtiyacı duyuyor ise gerekli bir neden göstermeksizin onu korumak devletin görevidir” şeklinde konuştu.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle