Hoşgeldiniz  

KETOB, Çamyuva’da otel işletmecileriyle buluştu

SEMİH KÖKEN | 18 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Çamyuva’da otel yetkilileri ile buluşarak, hem KETOB’un işlevlerini ve yönetim anlayışını hem de sezon öncesi Çamyuva turizminin daha iyi konuma gelmesi için yapılması gerekenler ile ilgili görüş ve önerileri dinlediler.

KETOB Yönetim Kurulu Üyeleri, Kemer’e bağlı Çamyuva Mahallesi’nde bulunan otel yetkilileri ile L’oceanica Otel’de bir araya geldi. Toplantıya KETOB Başkanı Tayyar Gül, Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Akıltopu, Tamer Dolanay, Yusuf Çelik, K. Dinçer Sarıkaya ve Çamyuva Mahallesi’nde bulunan otel işletmecileri katıldı.

KETOB Başkanı Tayyar Gül, Çamyuva bölgesi ile gerçekleştirilen birleşimin ardından artık birlikte çalışacaklarını ve daha sık bir araya geleceklerini belirterek toplantıda, KETOB Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttıklarını, KETOB’un işlevini ve yönetim anlayışını, işbirliği anlaşması yapılan firmaların sağladığı avantajları, organizasyon ve sezon öncesi düzenlenen sektörel eğitimler hakkında detaylı bilgiler verdiklerini, Çamyuva turizminin sezon öncesi daha iyi ve sorunsuz bir konuma gelmesi için bölge yöneticilerinin görüş ve önerilerini aldıklarını ifade etti. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle