Hoşgeldiniz  

KEMERSPOR’D 3. ETAP KAMPI SONA ERDİ…

Semih Köken | 15 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

3. lig 2. Grup ekiplerinden Kemerspor İzmir, Ödemiş, Gölcük Yaylası kampının son gününde Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Ödemişspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. Hazırlık karşılaşmasında Kemerspor Ödemişspor’u 3-2 mağlup etti.

Gölcük Yaylasında 13 gün süren kamp döneminde Kemerspor, Karşıyaka, Sökespor, Bucaspor, Altay ve Ödemişspor ile hazırlık karşılaşması oynadı.

Üçüncü etap hazırlık kampının son gününde Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Kemerspor Başkan Yardımcısı Durmuş Can ve İşadamı Osman Minta da Altay ve Ödemişspor karşılaşmalarını takip ettiler.

Genelinde genç oyuncuların mücadele ettiği Ödemişspor karşılaşmasının 17. Dakikasında Bartu’nun golüyle Kemerspor 1-0 öne geçti. Müsabakanın 21. Dakikasında Aytürk’ün golüyle Kemerspor farkı ikiye çıkardı. İlk devrenin son dakikasında Uche’nin golüyle Ödemişspor skoru 2-1 e getirdi. İlk devresi 2-1 Kemerspor’un gelibiyetiyle tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinin ilk çeyreğinde Gökhan’ın golüyle Ödemişspor eşitliği sağladı. Müsabakanın 85. Dakikasında Yemen’in golüyle Kemerspor 3-2 öne geçti ve kaşılaşma Kemerspor’un galibiyetiyle tamamlandı.

Oynanan hazırlık karşılaşması sonrası Kemerspor kafilesi Kemer’e dönerek hazırlıklarına Tekirova Tesislerinde devam edecek.

Kemerspor 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü Manavgatspor ile hazırlık karşılaşması oynayacak. Müsabaka saat 17.30 da Manavgat’ta oynanacak.

Kemerspor kampında takımı yakından takip eden Kemerspr Başkanı İsmail Selami Minta yaptığı açıklamada; “Takımı yakından takip etme şansını yakaladık. Bu yıl üç ataptan oluşan hazırlık dönemiyle takımımız yeni sezona hazırlandı. Hedeflelerimiz doğrultusunda takıma oyuncu takviyeleri yaptık ve 23 Ağustos’taki Gaziosmanpaşa karşılaşmasıyla lige kendi sahamızda galibiyetle başlamak istiyoruz. Her şey Kemer’in ve Kemerspor’un başarısı için” dedi.

Kemerspor Teknik Direktörü Tuğrul Metin yaptığı açıklamada; “İyi bir kamp dönemi geçirme şansımız oldu. Üçüncü etap kamp döneminde yaptığımız hazırlık karşılaşmalarıyla takımdaki oyuncularımızı görme ve test etme şansını yakaladık. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı ve bizler hazırlıklarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. 20150812_173647 20150812_191557 20150812_201630 (1)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle