Hoşgeldiniz  

Kemerli 20 öğrenci Almanya’ya gidecek

SEMİH KÖKEN | 06 Şubat 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer – Schwabach Kardeşşehir Komitesi Başkanı Ayşe Bıyık ve üyeler Gül Kök, Maion ve Reinhard Dahm, Schwabach Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye’nin altın kaplama odasında Belediye Başkanı Roland Oeser tarafından ağırlanan heyet, Başkan Oeser’e Kemer Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı resmi takdim etti. Ziyaret sırasında Anadolu Lisesi ile Schwabach’da bulunan Charles Dehm okulu arasında Nisan ayında yapılacak olan öğrenci değişim programı hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

 

Belediye binasında düzenlenen toplantıya komite başkanı Ayşe Bıyık, Gül Kök, Maion ve Reinhard Dahm, Okul Müdürü Dehm Karl Walter Rapke katıldı. Nisan ayının başında Kemer Anadolu Lisesi’nin 20 öğrencisi, öğretmenleri ile birlikte beş gün boyunca Schwabach’ta kalacaklar. Öğrenciler, Charles Dehm okulunda daha önceden belirlenen Alman velilerin evlerinde konaklayacaklar.

 

Kardeşşehrin Schwabach komitesi, Kemer komite üyelerinden, Schwabach’a gelecek olan öğrencilerin isimlerini en kısa zamanda kendilerine ulaştırmalarını istedi. Schwabach Belediye Başkanı Roland Oeser bu güzel ilişkilerin devamını ve öğrenciler arasındaki güvenceli arkadaşlıkların ebedi kalmasını dilediğini söyledi. kemerli-20-ogrenci-almanyaya-gidecek81c2750dc2692c373060

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle