Hoşgeldiniz  

KEMER’İN ROT BALANS AYARINI BİRLİKTE YAPACAĞIZ

SEMİH KÖKEN | 19 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’li Şoförlere müjde:  “D4 belgesi kalkacak”

Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’nın katılımıyla AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras tarafından Beldibi Rixos Sungate Otel’de gerçekleşen yemekli toplantıda, Taksi ve Dolmuş Esnafının sorun ve çözüm önerileri değerlendirildi. Toplantıda, Üras, Kemer için hazırladığı projelerini katılımcılara anlattı. Abdurrahman Arıcı; “Hükümet olarak amacımız, Antalya ve Kemer’in Turizm marka değerini daha da arttırmak” dedi.
Başkan Üras; Kemer’in Rot Balans ayarını birlikte yapacağız…
Şoförler odası üyeleri ile Beldibi Rixos Sungate Otel’de gerçekleştirilen yemekte konuşma yapan Üras sözlerine; “Bu akşam benim için çok özel bir akşam, Sayın Turizm Bakan Yardımcımız Abdurrahman Arıcı’nın da katımlıyla birlikte sizleri burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Biliyorsunuz bende eski dolmuş şoförcülüğünden geldim buralara. Çok kıymetli ve zor meslektir işiniz. En iyi ben bilirim. Bugün siyaseti bıraksam yine şoförlük yaparım. Onun için şu an çok duygusal bir birliktelik benim için ama duygusallığa yer yok çünkü burada olma sebebimiz sizlerin sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm süreci için çareler aramak” diyerek başladı. Başkan Üras; “Bu derneğin eski bir üyesi olarak şoförlerin ve odanın sıkıntılarını, şoför kardeşlerimizin sıkıntılarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Bölgemizde şoförlerimiz hep sıkıntı yaşadılar. İlçelere alınmadılar, taşımacılık yapmaları engellenmeye çalışıldı. İnşallah 30 Mart’tan sonra bu sıkıntıları elbirliğiyle çözeceğiz ve Kemer’in Rot Balans ayarını birlikte yapacağız” dedi.
Sorunlarınızı Biliyoruz, çözüm için buradayız…
Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Abdurrahman Arıcı, “Daha önce Kemer’e yaptığımız ziyarette Başkan Yusuf Üras ile birlikte, Şoförler odası başkanımızla bir araya gelmiş, mevcut sıkıntılar ve eksikler üzerinden görüşme yapmıştık. Sorunlarınızı biliyoruz ve bunları Yusuf kardeşimizle birlikte çözeceğiz. Sizlerden aldığımız destekle üç dönemdir görevimizin başındayız ve yine sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bundan sonrada artarak devam eden oylarınızla daha da büyüyerek hizmetin en iyisini vermeye devam edeceğiz” dedi.
Yusuf Kardeşimizin sözü bizim sözümüzdür…
Abdurrahman Arıcı; “Geçen dönem Antalya milletvekili olarak görev yaptım. Hep beraber yaşadığımız bölgeye, kente hizmet etmeye çalışıyoruz. Kendi bölgemize en iyi şekilde hizmet etmek istiyorsak siyasi iktidarın yanında yer almamız gerekiyor. Görevimin başında geldiğim günden beri Yusuf kardeşimi tanıyorum. Kendisinin yaptığı hizmetleri biliyorum. GATAB başkanlığı döneminde Kemer Bölgesi’ne çok sayıda hizmetler verdi. Bugün projelerine baktığımda hepsinin çok sağlam çalışmalar olduğunu gördüm. Hiçbiri yapılayamayacak projeler değil. Kendisine daha önce nasıl yardımcı oluyorsak bundan sonrada yardımlarımızı artırarak devam ettiririz. Bugüne kadar Ak Parti Hükümeti olarak asla yapamayacağımız işler için tutamayacağımız sözler vermedik. Eğer söz verdiysek de mutlaka yerine getirdik. Yusuf Üras Başkanımızın verdiği sözlerde bizlerin sözdür. Ona inananın. Eğer verdiği sözleri yerine getirmezse sizden bizden bizde kendisinden hesap sorarız. Lakin belirttiğim gibi bizler asla tutamayacağımız sözler vermeyiz” dedi.
4D Belge sorunu kalkacak…
D4 Belgesi ile yöneltilen soruyla ilgili Bakan Arıcı; “D4 belgesi konusunda menderes başkan gerekli görüşmeleri yapıyor, bunların çözümünü 30 Marttan sonra kendisi yapacak diye belirtti. Anakaraya ne kadar yakın olursak daha fazla iş yapma sevdalısı oluruz. Yeni yasa ile Belde belediyelerimiz katlığı için elimiz çok daha güçlü olacak ve ilçe belediyelerimize çok daha fazla destek vereceğiz. İnşallah Antalya’da Meneder Türel’i, Kemer’de Yusuf Üras’ı o koltuklara oturttuğunuz zaman bizlerde sizlerin yanında yer alarak hizmetin en iyisini vereceğiz” dedi.
Kemer AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras; “D4 Belgesi konusunda Sayın Menderes Başkanımız, D4 belgesini büyük şehir olarak kaldıracağız, ulaştırma Büyükşehir’e ait olacağı için siz o paraları ödemeyin, şu an borçlu görünebilirsiniz fakat seçimden sonra bunu halledeceğiz. D4 belgesini tamamen kaldıracağız diye ifade etti ve bunu da sizlerle paylaşmamı istedi” dedi.
Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Abdurrahman Arıcı’nın katılımıyla AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras tarafından Beldibi Rixos Sungate Otel’de gerçekleşen yemekli toplantı, soru cevaplarla sona erdi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle