Hoşgeldiniz  

KEMER’İN KANAYAN YARASI TEFECİLER

SEMİH KÖKEN | 11 Haziran 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER’İN KANAYAN YARASI TEFECİLER

20 yıllık kemerdeki gazetecilik hayatımda Kemer’in en büyük sorununun tefeciler olduğunu her ortamda söyledim ve yazdım;

fakat her nedense ne tefeden para alanlar şikayetçi oldu ne de beni tefeci yazdın diyenler..

Bugüne kadar benim bildiğim  dahil 8-10 kişi bu sebepten dolayı intihar etti,bir o kadar kişide kemer’i terkedip kaçtı.

Durum böyle iken bu mendebur olay her geçen gün artarak büyüyor ve birçok Ocak bu yüzden sönüyor.

Eskiden tefeciligin bir raconu vardı şimdi elinde üç beş kuruşu olan alnı seccadeden kalkmayan beş vakit elhamdülillah abim diyen bir sürü Takkeli takkesiz tefeci patlaması oldu kemer’de..

Şimdi diyeceksiniz ki sana ne alan razı ,  satan razı ama iş öyle değil beyler tefecilik bir suçtur!

Haksız yolla para kazanmak bunu yaparken de mağdurların ocaklarına incir ağacı dikmek ne bir kitapta ne bir kanunda yazar.

Daha düne kadar abe abe diyenlerin geçmişlerini bildiğim için nasıl para kazandıklarını kimlerin ocaklarını söndürdüklerini görüyor duyuyor ve biliyorum..

Bunu yaparken de ben seçilmisim ben bir grubu temsil ediyorum diyerek kendini dokunulmaz ilan edenler hem Allah katında hemde adalet önünde elbet bir gün hesap vereceklerdir . Ağlayanın malı gülene hayır etmez onun için herkes haddini bilsin o ağızlarına aldıkları duanın surenin arkasına saklanıp iş çevirmesinler.
Son günlerde bunların ağına düşen genç ve girişimci bir kardeşimiz  M.A. şu anda bunlar yüzünden ailesi ile birlikte kemer’i terk etmiş durumda;bu nasıl bir korku imparatorluğu nasıl bir curettir….?

Sanmayın ki bu yaptıklariniz yanınıza kâr kalacak ve sanmayın ki takip edilmiyorsunuz herkes her şeyi biliyor ve siz kendi kıyametinizin kopmasını bekleyin

Olayla ilgili konuşan Mağdurun Babası R.A. “Bir sürü çek koçanımız yok oğluma vekalet vermiştim o da bunların eline düşmüş yeni öğrendim bu kişiler hakkında şikayetçi oldum.Kemer Emniyetine güveniyorum bize yapılanlar herkesin başına gelebilir , ben seçilmiş diyerek bunlardan kimse yırtamaz. resmen yaptıkları zülümdür insanlık dışıdır.Tüm kamu oyu bunların gerçek yüzünü görsünler.” dedi.

OLAYLA İLGİLİ  TAHKİKAT DEVAM EDİYOR.

Ayrıntılar birazdan

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle