Hoşgeldiniz  

KEMERİN EN GÜZEL SAHİLİNİ BETONLA KAPATIYORLAR

Semih Köken | 13 Ocak 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMERİN EN GÜZEL SAHİLİNİ BETONLA KAPATIYORLAR

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarının başında yer alan Kemer’de, Mustafa Ertuğrul Aker Parkındaki çalışmalar kanunsuz ve yetkisiz ellerde heba oluyor.

KEMER MECLİS ÜYESİ CUMALİ AFŞİNE BRİFİNG VERİYOR NECATİ TOPALOĞLU

Liman Caddesinden baktığınızda eskiden deniz gözükürdü. Şimdi ise beton yığınlarının inşaat çalışmaları devam ediyor. Encümen kararı ile yapımına başlanan ve Kemer Meclis üyesi bir kişi ile Müteahait e verilen yapım işinde yeşil yok edilirken buraya iki adet restorant yapılacak olduğunu öğrendik. Kemerde Restaorant eksiğimi var ki yapılıyor hem de deniz kenarına vatandaşın denize gireceği yere mekan nasıl yapılır bilinmez ama kanunsuzlukla yapılan bu yerin kimlere ve nasıl verileceği de ayrıca merak konusu olmaya devam ediyor. Sahil projesinde kesinlikle bina yapılamaz yeşil alandır yazmasına aldırış etmeden doğrudan temin ile yapılan parkın sonunun nasıl olacağı şimdiden merak ediliyor.

 

Vatandaşlar büyük tepki gösterirlerken “İnsanların Büyükşehirler’den buralara gelmelerindeki amaç zaten toprakla bütünleşmek, doğallığa yönelmekti. Eğer mesele beton sevdası olsaydı sanmıyorum ki Kemer doğasıyla ünlü bir turizm ilçesi olsun. İşletme halindeyken tek bir ağaca, yeşilliğe zarar vermeden özenle bakılan bir parktı burası. Kaç ağaç katledilmiş haddi hesabı bile yok. Kemer’in bu yapay görüntülere ihtiyacı yok doğası yeter denizi yeter havası yeter. Görebilene.” diyerek haklı görüşlerini bildiriyorlar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle