Hoşgeldiniz  

KEMERDE YİNE SAHTE İÇKİ BU SEFER YAPAN OTELİN KENDİSİ

SEMİH KÖKEN | 06 Haziran 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

OTELİN BİRİ SEZONA BÖYLE HAZIRLANIYORMUŞ
İL JANDARMA KEMER’E GELDİ SAHTE İÇKİ İMALATINA DARBE VURDU

OTELİN BİRİ SEZONA BÖYLE HAZIRLANIYORMUŞ

OTELİN BİRİ SEZONA BÖYLE HAZIRLANIYORMUŞİL JANDARMA KEMER'E GELDİ SAHTE İÇKİ İMALATINA DARBE VURDUİl Jandarma Komutanlığı'nın Kemer'de sahte içki üretilen işyerine yaptığı operasyonda binlerce şişe sahte alkollü içki üretilebilecek miktarda (1.2 ton)etil alkol, üretilmiş alkollü içki ve içki üretiminde kullanılan aromalarla doldurulmak üzere hazırlanmış boş içki şişeleri ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen operasyonda, Kemer’deki bir işyerinde sahte içki üretildiği bilgisi alındı. Bilginin yapılan araştırma sonucunda doğrulanması üzerine adli makamlardan alınan arama kararıyla söz konusu işyerine operasyon düzenlendi. İşyerinde yapılan aramada 1428 litre etil alkol, 41 litre çeşitli alkollü içki, 105 litre çeşitli içki aromaları, 1300 adet boş şişe ve kapakları, bir adet Alkolmetre ve içki yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi. Yakalanan malzemelere el konulurken, işyeri sahibinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Murat Kemaneci paylaştı: 6 Haziran 2020 Cumartesi

HABER FOTO  Murat Kemaneci

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kemer ilçe jandarma komutanlıkları görevlilerince kaçakçılıkla mücadeleye yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kemer ilçesinde bulunan bir iş yerinin deposunda sahte içki üretildiği bilgisi alındı. Harekete geçen ekipler depoya baskın düzenledi. Depoda yapılan aramada sahte içki imalatı yapılan yer tespit edildi. Arama yapılan yerde sahte içki üretiminde kullanılan bin 428 litre etil alkol ile 41 litre farkı türlerde hazırlanmış sahte içki, 105 litre çeşitli içki aroması, bin 300 adet boş şişe ve kapak ve 1 adet alkolmetre ve içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda şüpheli şahıs ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle