Hoşgeldiniz  

Kemer’de Turkcell Yetkili Satış Noktası hizmete açıldı.

SEMİH KÖKEN | 27 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Merkez Mahallesi Lise Caddesi’nde KMG Ticaret A.Ş. tarafından Turkcell Yetkili Satış noktası açılışı yapıldı.

Kemer Merkez Mahallesi Lise Caddesi’nde Kemer Pastanesi yanına KMG Ticaret A.Ş. tarafından Turkcell Yetkili Satış noktası açıldı. Açılışa Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, KETOB Başkanı Tayyar Gül, Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Türkiz Ayışığı Genel Müdürü Metin Bakkal, Belediye eski Başkanları Hasan Şeker ve Necati Topaloğlu, Turkcell Antalya Satış Yönetmeni Ü. Orhun Aslan, KMG Ticaret A.Ş’nin sahibi Abdullah Kılınç, N.Ozan Kılınç ve çok sayıda davetli katıldı.

Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, açılış kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmada; “İlçemize markalı bir tesisi daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Özellikle Halim bey turizmde yaptığı yatırımlarla bilinen bir isim. Halim beyin Turizmde ve ticarette var olmaya çalışıyor. Kemer’de bilinen bir markanın sahibi iki oğluyla beraber bu tesisi açıyor. Her açılışta söylediğimiz gibi esnafın eli önce Allah’a, kapısı ise 72’i millete açık olacak. Her şekilde hiç ayrıt etmeden herkese hizmet edecek. Ümit ediyorum iyi ve hayırlı kazançları olur, ilçemize Türkiye’ye yeni yatırımlar yapar hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Turkcell Antalya Satış Yönetmeni Ü. Orhun Aslan yaptığı açıklamada, Türkiye çapındaki binlerce mağazalarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle