Hoşgeldiniz  

KEMER’DE, MENDERES TÜREL VE YUSUF ÜRAS FIRTINASI ESTİ

SEMİH KÖKEN | 15 Mart 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER’DE, MENDERES TÜREL VE YUSUF ÜRAS FIRTINASI ESTİ

  • Menderes Türel; “Kemeri uçuşa geçirmeye hazırız?”
  • Yusuf Üras, “ Kemer’i hasret kaldığı hizmetle buluşturacağız”DSC_0085

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Seçim çalışmaları kapsamında gün boyunca Kemer Bölgesi’nde ziyaretlerde bulundu. Türel’e ziyaretlerinde Kemer AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, Kemer AK Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin, Kemer Koordinatörleri Mehmet Karasan, Dursun Özdemir ve Meclis Üyeleri eşlik etti. Türel; “Bizlere güvenin. Kemerde Yusuf Üras Başkanımla el ele verdiğimizde kazanan sizler, Kazanan Kemer ve Antalya olacak” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes TürelKemer’de, AK Parti Kemer Adayı Yusuf Üras ile fırtına estirdi.  İlk olarak Beldibi ve Göynük’te taziye ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra Göynük halkıyla buluşan Türel, oldukça yaklaşık 3000 bin kişilik bir kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Ardından Çıralı ve Tekirova’da halkla toplantılara katılan Türel, son olarak Aslanbucak düğün Salonu’nda projelerini Kemerlilerle paylaştı. Türel “Sizler Kemerde Yusuf Üras’ın bir taraftaki kanadı olacaksınız, ben de diğer kanadı. Böylece Kemeri bir kuş misali uçuşa geçireceğiz. Ben inanıyorum ki hep birlikte Kemer’i yükselteceğiz. Şimdiden 30 Mart Yerel Seçimler hepimize hayırlı olsun” dedi.

DSC_0425

Göynük Yusuf Üras dedi… AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve Yusuf Üras;  Göynük Beldibi Esentepe Mahallesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Yaklaşık üç bin kişiye seslenen Türel, Göynüklülerin sorunlarını dinleyerek, projelerini anlattı. Türel; “Sizlere hizmetin en iyisini AK Parti Belediyeciliği ile bizler getireceğiz. Ben Kemer Belediye Başkanı Yusuf Üras’ın kefiliyim, onun sözü bilin ki benim sözümdür. Yusuf Üras ile birlikte çıktığımız bu yolda sizlerin desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

DSC_0041

Çıralıda 2B Sorunu kalmayacak… Çıralı halkıyla buluşan Menderes Türel sözlerine; “Her hizmeti her makamı görmüş birisi olarak koşa koşa Antalya gelmememin tek nedeni sizlere hizmet etmek, sizlerin sorunlarını çözmek. İşte bugün bunu için buradayım. Çıralının bütün sorunlarını biliyorum ve şunu samimiyetle söylüyorum ki Çıralının tüm sorunlarını Menderes başkandan başka, Yusuf Üras’tan başka hiç kimse çözemez.Bunu bu kadar net söylüyorum. Bizler mazeret belediyeciliği yapmayız. Bizim kazanmamız demek sizin kazanmanız demek. Ve siz kazandığınızda esas biz kazanan olacağız” diyerek başladı.

DSC_0176

Menderes Türel Tekirovalılar buluştu… Tekirova Kültür Salonunda gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Türel; Daha önce de Belediye Başkanlığı yaparak, kendi memleketine çok çeşitli hizmetler yaptığını hatırlatarak, hizmet üretmek tekrar yola çıktıklarını söyledi. Başkanımız Recep Tayip Erdoğan, Menderes Türel ve Yusuf Üras gibi hizmet yapan insanların her zaman millete hizmet tiklerini belirten Türel; “Bizim siyaset anlaşımız farklıdır, biz diğerleri gibi mazeret belediyeciliği yapmayız, biz milletin sorunlarını çözmek için siyaset yaparız, biz millete efendilik değil, hizmetkârlık için siyaset yaparız. Bu yüzden aralıksız çalışmak bizim görevimizdir. Dikilmeden dik durursanız kazanan her zaman sizler olursunuz. Makamlar gelip geçecek. Kalbinizde hizmet aşkı olursa, Allahın izni ile kazanan bizler olur, sizler olur, millet olur “ dedi.

DSC_0092

Başkan Üras, ben sizin evladınızım… Tekirova Kültür Salonunda konuşma yapan Üras;“Sizlerle birlikte 89 yılında hizmet yarışına çıkmıştık. Şu anda 25 yıldır sizlerle beraberiz.25 yılıdır ne sizler beni yolda bıraktınız nede ben sizi diyerek teşekkür etti.  İnanıyorum ki bundan sonra da birbirimizi asla yalnız bırakmayacak ve birlikte Kemer’i yöneteceğiz” dedi.

DSC_0024

En önemli Projem, sizi bu yönetimden kurtarmak… Aslan bucak düğün salonundaki toplantıda,  Kemer’in çok büyük sıkıntıları olduğunu, büyük bir titizlikle hazırladıkları projelerle ve Sayın Menderes Türel’inde katkılarıyla Kemer’ kalkındıracaklarını belirten Başkan Üras;Projelerimizin hepsi yapılması gereken ve yapılabilecek olan çalışmalar. Kemer’de bu güne kadar halkı düşünen bunu için çalışan bir yönetim olmadı. İşte anlatacakları şeyleri olmayan bu kişiler şimdi de bize iftira atıyorlar. Siz bunlara itibar etmeyiniz. Biz çok rahatız, kendimizi biliyoruz. En önemli projemiz 30 yıldır hizmet üretmeyen bu zihniyeti buradan indirmek ve Ak Parti bayrağını dalgalandırmak. Bu gerçekleşirse yapılması planlanan tüm projelerimiz gerçekleşecek. Sizlerin destekleri ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olacak Sayın Menderes Türel ile el ele vererek sizlere en iyi hizmeti vereceğiz” dedi vesaha çalışmalarında kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan çok değerli Bakanlara ve Milletvekillerine teşekkür etti.

Türel, Bizlere güvenin… Kemer Aslanbucak düğün Salonunda Projelerini açıklayan ve bir konuşma yapan Menderes Türel; “Bizlere güvenin. Kemerde Yusuf Üras Başkanımla el ele verdiğimizde inanın en çok kazanan sizler kazanacaksınız Kemerde Yusuf Üras kardeşimle el ele verdiğimizde inanın kazanan siz olacaksınız. Sizler kemerde Yusuf Üras’ın bir taraftaki kanadı, Menderes Türel’in diğer tarafındaki kanadıyla kemerin iki kanatlı uçan bir kuş misaliyle, Kemeri uçuşa geçirmeye hazırımsınız? Ben inanıyorum ki kemeri birlikte yükselteceğiz. 30 Mart seçimleri şimdiden hepimize hayırlı olsun değerli Kemerliler” dedi.

 DSC_0110 DSC_0112 DSC_0131 DSC_0161DSC_0267 DSC_0271 DSC_0299 DSC_0367 DSC_0374 DSC_0393 DSC_0403

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle