Hoşgeldiniz  

KEMERDE MAFYA KİM ? VİDEO -HABER

SEMİH KÖKEN | 03 Ekim 2014 | Kemer Güncel, Siyaset, Video Galeri A- A+

Kemerde işletmecilik yapan ve bundan 6 yıl önce Kemere Belediye Başkanı Mustafa Gül den Mahkeme kararı ile 700 bin tl alaçaklı olan Nail Karahan KARASU Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve baş danışmanı Galip Çamlı tarafından tehdit edildiği bildirerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Hayati tehlikesinin olduğunu dile getirdi.

Kemer Belediyesini
kara kutusu olarak bilinen rüşvet ve irtikap suçundan göz altına alınan Mustafa GÜL ün baş danışmanı mafyalı ğa soyunup adam tehdit etmeye başlamış….!!!!

Kemerde geçtiğimiz hafta gelişen olayların ardından kemerde yine gerginlikler devam ediyor.Kemerde Pizza işletmeciliği yapan Nail Karahan Karasu geçtiğimiz hafta Cumhuriyet savcılığına giderek Kemere Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Danışmanı Galip Çamlı dan şikayetçi oldu.Savcılık çıkışında görüşlerini aldığımız Olayın mağduru Karasu nun verdiği ifadeler tüyler ürperdiciy di. Karasu Bir alacaklı olduğunu dile getirip seçimlerden önce 250 BİN TL yi nasıl torbayla Mustafa Gül den aldığını anlattı.Karasu daha sonraki dönemde Paşa lakaplı Kemer Belediye Başkanının kendisini tehdit ettiğini bir daha o paranın gerisi isterse öldürteceğini açıkladı.
Karasu 700 bin tl lik alaçağının seçim önce si 250 bin tl sini aldığından Başkan Güle inanarak seçimlerde kullanılmaması için sustuğunu ama bu suskunluğunun bu şekilde mafya vari olarak bastırıldığını anlattı.Karasunun açıklamalarını internet sayfamızdan okuyabilirsiniz.
www.kemerhaber.com

 

20140925_184153 20140925_183413 20140925_183141 MUSTAFA GÜL gggl

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle