Hoşgeldiniz  

Kemer’de jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Semih Köken | 11 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer’de jandarmadan uyuşturucu operasyonu

ANTALYA’nın Kemer ilçesinde ihbar üzerine bir eve düzenlenen operasyonda satışa hazır, paketlenmiş uyuşturucu madde skunk ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Göynük Mahallesi’nde yaşayan B.P.’nin (53) bölgeye uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve alınan izinle B.P.’nin ikametine baskın yapıldı. JASAT timleri, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonunda B.P.’nin üzerinde satışa hazır aynı gramlarda 5 paket halinde 14 gram skunk bulundu. Şüphelinin evinde yapılan aramada yatağın altına gizlenmiş poşetler içerisinde satışa hazır 25 ayrı paket halinde yaklaşık 65 gram olmak üzere, toplam satışa hazır fişek tabirinde hazırlanmış 30 fişek halinde yaklaşık 79 gram skunk uyuşturucu ve uyarıcı madde ile kova içerisinde 7 adet LSD kağıda emdirilmiş uyuşturucu madde ve 5 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, B.P.’yi ‘uyuşturucu imalatı ve satışı’ suçundan gözaltına aldı, soruşturma sürüyor.

ANTALYA'NIN KEMER ILCESINDE IHBAR UZERINE BIR EVE DUZENLENEN OPERASYONDA SATISA HAZIR, PAKETLENMIS UYUSTURUCU MADDE SKUNK ELE GECIRILDI, BIR KISI GOZALTINA ALINDI.(FOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle