Hoşgeldiniz  

KEMER’DE GÜL’ÜN PROJELERİ ALAY KONUSU OLDU!

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

KEMERLİ: “BEN KİTAPÇIKLARA DEĞİL,  PROJEYİ KİM GERÇEKLEŞTİREBİLİR, KİM YAPAR ONA BAKARIM”

Kemer’de belediye başkanları adaylarının proje tanıtım kitapçıkları vatandaşlarca alay konusu oldu. Özellikle Mevcut Başkan Mustafa Gül’ün sanki kendisi belediye başkanı değilmiş gibi 5 yıldır yapmadığı; Belediye Binası, üst geçitler, spor tesisleri, amfi tiyatro, sosyal tesisler gibi pek çok projeyi tekrar vaat etmesi alay konusu oldu.  Yayınlanan kitapçıklardaki projeleri Animasyon ve Grafik kandırmacası olarak değerlendiren vatandaşlar, tepkilerini “ Sağlam temeller üzerine oturtulmamış, somut girişimlerde bulunulmamış gerekli izinleri alınmamış, fizibilite araştırmaları yapılmamış, finansman konusu çözülmemiş projeleri grafik tasarım haline getirip kitaplaştırmakla bizlerin gözünü boyuyorlar” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Mesele Kitapçık Basmak Değil, Hayata Geçirmek… Siyasi  isimlerin Kemer’de vatandaşlarla paylaştığı proje kitapçıların gerçeklikten ve uygulanabilirlikten uzak pek çok projeyle dolu olduğunu belirten vatandaşlar gerek mevcut gerekse de diğer adayların projelerinin ayağa yere basmadığını belirtiyorlar. Vatandaşlar: “ 20 yıldır bizleri kandırdılar, her dönem projeler vaat ettiler. Hele Mustafa Gül bizimle tam dalga geçiyor. 2009 yılında vaat edip ne yapmadıysa şimdi aynısını yeniden vaat ediyor. Amfi tiyatro 2009 yılındaki vaatleri arasında, yine vaat ediyor. Belediye Binası yok şimdi vaat ediyor.  5 yıldır aklın nerdeydi?  Ne iş yaptın? Tabi şarkıcı türkücü getirmekten, festival, şenlik, eğlence tertiplemekten bişey yapmaya zaman kalmadı. Sonuçta projeler yatırım işi, hükümetin desteği olmadan sayılan tüm projeler kitapçıkta kalıyor. Projeyi kim gerçekleştirebilir, Kim Yapar, Kim hayata geçirebilir, Kim Kemer’e projeleri kazandırabilir ben ona bakarım. Gerisi boş. Grafik tasarımlarla onu yapacağız, bunu yapacağız devri bitti. Artık bu kandırmacalara karnımız tok”diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Gül, Kemerlilere 5 Yılda Yapamadıklarını Vaat Etti… Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, projelerini açıkladı, kitapçık bastırdı, ev ev dağıttı, ama alay konusu olmaktan yine kurtulamadı. 5 yıldır belediye başkanı sanki kendisi değilmiş gibi yapması gereken tüm projeleri yeniden vaat eden Mustafa Gül, kendisine oy vermeyi düşünen az sayıdaki taraftarlarında da hayal kırıklığı yaşattı. Kemerliler tepkilerini  “ Gül, iyice saçmalamaya başladı, utanmadan 5 yılda yapamadıklarını vaat ediyor, bizle dalga geçiyor. Halkın oylarıyla seçilmiş ve hali hazırdaki 2009 yılından kalma vaatlerini dahi yapamamış olan Mustafa Gül kalkmış hala size belediye binası yapacağım, amfi tiyatrosu yapacağım diyor, kitapçık bastırıyor. İnsan bunu demeye, bunun için kitapçık bastırmaya utanır. Ağaca yazık” diyerek Gül’e öfkelerini belirttiler.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle