Hoşgeldiniz  

Kemer’de Eğlence Hız Kesmiyor

Semih Köken | 10 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki gece kulüplerinde eğlence hız kesmeden sürüyor.

Kemer İlçesi’ndeki gece kulüplerinde eğlence hız kesmeden sürüyor. Ünlü isimleri ağırlayan gece kulüplerinin son konukları Demet Akalın ile Fransız DJ ve müzik yapımcısı David Vendetta oldu.

Kemer‘de gündüz sahilleri dolduran yerli ve yabancı tatilciler geceleri de gece kulüplerinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı ve DJ’ler eşliğinde eğleniyor. Dün gece Club Aura’da Demet Akalın, Club İnferno’da ise Fransız DJ ve müzik yapımcısı David Vendetta’yı dinleyen tatilciler, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Demet Akalın konserinde sevilen şarkılarını seslendirirken, şarkı arasında sahne kenarındaki merdivene oturdu ve barmenden içki istedi. Barmenin gönderdiği içkiyi alan şarkıcı kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da ‘Sakın yazmayın bu memba suyuydu’ diye seslendi. İçkiyi içtikten sonra barmene dönerek ‘Umarım ölmem, ciğerim parçalandı’ diyen Demet Akalın ile barmen arasındaki diyalog izleyenleri güldürdü. Akalın’dan sonra sahneye çıkan DJ Uğur Kirik de Türkçe ve yabancı şarkılarla izleyenleri eğlendirdi.

Club İnferno sahnesinde DJ kabinine geçen David Vendetta ise kendisini izlemeye gelenleri popüler şarkılarla coşturdu. Vendetta’nın konserine özellikle yabancı tatilciler yoğun ilgi gösterdi.

Sabah saatlerinde kadar her iki konserde de DJ David Vendetta ve DJ Uğur Kirik’e go go dansçıları eşlik etti. –

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle