Hoşgeldiniz  

Kemer’de Çalındı Fethiye’de Bulundu

Semih Köken | 12 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde geçen hafta sonu düzenlenen Red Bull Sea to Sky enduro motosiklet yarışına katılan Yunus Muşmul’un çalınan motosikleti, bir hafta sonra Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulundu.

Antalya‘nın Kemer İlçesi’nde geçen hafta sonu düzenlenen Red Bull Sea to Sky enduro motosiklet yarışına katılan Yunus Muşmul’un çalınan motosikleti, bir hafta sonraMuğla‘nın Fethiye İlçesi’nde bulundu.

Kemer‘de düzenlenen Red Bull Sea to Sky enduro motosiklet yarışlarına katılan Yunus Muşmul’un motosikleti, yarışmanın ilk günü olan 2 Ekim saat 17.00 sıralarında çalındı. Yunus Muşmul yarışlara ikinci motosikletiyle devam ederken, Kemer Emniyet Müdürlüğüekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yücel S. (31) ve Ahmet G. (21) olduğu belirlenen şüphelilerin peşine düşen polis, önceki gün Fethiye‘de gözaltına aldı.Kemer‘e getirilen şüpheliler işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilirken, biri adli kontrol şartıyla olmak üzere ikisi de serbest bırakıldı.

Motosikletinin teslim edilmesini bekleyen Yunus Muşmul, polise özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederken, “Motosikletimin bulunmasından çok memnunum ama bir o kadar da hüzünlüyüm. Çünkü 1 hafta boyunca aranan ve yakalanan şahıslar serbest bırakıldı. Benim 1 haftadır çektiğim üzüntünün ve polisin bu kadar çok çalışmasının karşılığı yakalandıkları gün serbest bırakılmaları olmamalıydı” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle