Hoşgeldiniz  

Kemer’de (AHENK) Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

Semih Köken | 04 Kasım 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer’de (AHENK) Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı.
Kemer’de Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülecek Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi tanıtım toplantısı yapıldı.
Kemer Belediyesi Kültür salonunda yapılan AHENK Projesi Tanıtım Toplantısı’na Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Ramazan Ergel, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, STK temsilcileri, okul müdürleri ve Okul Aile Birliği temsilcileri katıldı.
Kemer İlçe Milli Eğitimi Müdürü Yusuf Tekdemir yaptığı konuşmada; “Kısa adı AHENK olan Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma projesini tanıtmak için bu toplantıyı gerçekleştirdik. Proje, Kemer’de İlçe Kaymakamlığımız başkanlığında yürütülecektir. Akademik başarı, değerler eğitimi, bilimsel, sosyal kültürel ve sportif faaliyetler olmak üzere projemiz dört ana temel üzerinden yürütülecektir ” dedi.
AHENK Projesi ile eğitimde başarının kalıcı hale getirilmesi, çocukların ve gençlerin çağın şartlarına uygun milli, manevi, evrensel değerle, topluma yararlı birey olarak yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.
Kemer Kaymakamı Yücel Gemici ise yaptığı konuşmada; Biz sizlerle birlikte Eğitim faaliyetinin birer parçasıyız. Burada okul müdürlerimiz var okul aile biriliği başkanlarımız var. Eğitim faaliyetleri önemli bir faaliyet değil diyen Gemici; eğitim faaliyeti varlık yokluk meselesidir. Ya var olacaksın ya da yok olacaksın. Eğitimin yükü de sadece milli eğitim teşkilatlarımıza okullarımıza, müdürlerimize, öğretmenlerimize sadece onların omuzlarına bırakılacak bir faaliyet değildir. Bütün millet olarak bütün devlet olarak hep beraber buna omuz vermek gerekiyor. Dedi
Konuşmaların ardından soru cevap kısmında ise Okul Aile Birliği yöneticileri Güvenlik konusuna değinerek çocukların güvende olması temennisinde bulundular.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle