Hoşgeldiniz  

Kemer Yayla Şenliğine büyük ilgi

SEMİH KÖKEN | 04 Ağustos 2014 | Kemer Güncel A- A+

DSC_7519 DSC_7210 DSC_7229 DSC_7263 DSC_7272 DSC_7313 DSC_7350 DSC_7359 DSC_7363 DSC_7368 DSC_7446 DSC_7506
Şenliklere; Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, KKTC Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kardeş Şehir Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Antalya MHP İl Başkanı Osman Çetin, MHP Kemer İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Karadüz, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel, Semih Top, Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Ahmet Ali Güven, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer ve Tekirova Spor Kulüp Başkanı İsmail S.Minta, Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Bilici, Kemer Yörükler Derneği Başkanı Turan Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Yöresel Kıyafetlerini Giyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Türk müziğinin güçlü sesi Cengiz Kurtoğlu sahne aldığı programda, Kurtoğlu Başkanı Sahneye davet ederek bir şarkı söylemesini istedi. Sanatçıyı kırmayan Başkan Gül, “Ceza” şarkısını seslendirerek katılımcılardan ve sanatçı Kurtoğlu’dan büyük alkış aldı. 
Ayrıca Şenlikte Yörük Beyi ve Şenlik Ağası seçildi. Savaş Minta ise Şenlik Ağası oldu. 
Şenlikte gazetecilere bir açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sözlerinin başında Yörük olduğunu ve Yörük olmakla gurur duyduğunu söyledi. Başkan Gül, yöre insanını bir araya getirerek, onlar arasında kaynaşma, tanışma ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu yıl sekizincisini düzenledikleri yayla şenliklerinin, özlemi çekilen, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren güzel bir dayanışma örneği olduğunu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle