Hoşgeldiniz  

KEMER VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAR TEMİZLEMEDE SINIFTA KALDI

Semih Köken | 26 Ocak 2022 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAR TEMİZLEMEDE SINIFTA KALDI

 

KEMER BELEDİYESİ GEDELMEDEN SONRASINI TEMİZLEMEDİ HALK MAHSUR KALDI

Kemer Belediyesinin yayla yollarını temizledi haberini dün yapmıştık ancak Yaylada yaşayan vatandaşlar büyük bir tepki gösterdiler.

Kemer Belediyesinin sadece Gedelmeye kadar geldiklerini daha yukarıya hizmet vermediklerini dile getirerek habere tepki gösterdiler.

Gedelmeden sonra bulanan mahallelere hiç bir şekilde ne greyder nede kepçe geldi diyen vatandaşlar  biz burada mahsur kaldık hastalarımız var bunların bazıları üç oluk tarafına kızaklarla çekildi. Ne Kemer Belediyesi  ne de Antalya Büyükşehir ekipleri buralara gelmedi. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz  seçim zamanı her şeyi yaparız diyen bu karda kışta neden yanımızda değiller illaki bir şey mi olması lazım biz buralarda yaşıyoruz acil olarak yollarımızın açılmasını istiyoruz ” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Camiye bile gidemediklerini dile getiren Vatandaşlar ” kar 70 cm bazı yerlerde bir metreye gelmiş durumda biz nasıl açalım Belediyeler neden hizmet vermiyor kaç kez aradık ama bize bakan yok” dediler

ÜÇ GÜNDÜR EKMEK BİLE GELMİYOR

Üç gündür ekmek ile gelmediğini belirten vatandaşlar “şunun şurasında 5 km lik yolu açamıyorlarsa o koltukları işgal etmesinler biz feryad ediyoruz herkesi arıyoruz ama nafile üç olukta bizim gibi muzdalip  lütfen sesimizi duyurun bizde insanız”dediler

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle