Hoşgeldiniz  

Kemer Tekirovaspor lideri ağırlayacak

SEMİH KÖKEN | 16 Mart 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Antalya’nın Gökmavili temsilcisi Kemer Tekirovaspor lig lideri Eyüpsopr’u sahasında ağırlayacak. Ligin 26. Hafta mücadelesinde karşılaşacak iki ekibin mücadelesi Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadında 17 Mart Salı günü saat 13.30 da başlayacak. Playoff hedefleyen Gökmaviler sahasında lig ikincisi Denizli B.B. ve ardından yine Playoff hedefleyen Dardanelspor’u deplasmanda mağlup ederek üst sıralarla puan farkını kapatmaya başladı.

 

 

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle morallerin oldukça yüksek olduğu Gökmaviler sahasında ağırlayacağı Eyüpspor karşılaşmasında mutlak galibiyet hedefliyor. Ligin ilk devresinde İstanbul’da oynanan karşılaşmada Eyüpspor 2-1 galibiyetle ayrılmıştı. Cezalı oyuncusu bulunmayan Kemer Tekirovaspor’da sakat olan Anıl Bircan ve Can Parlayan’ın oynayıp oynayamayacağı müsabaka saatinde belli olacak.

 

Kemer Tekirovaspor İdari Asbaşkanı Durmuş Can; “Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, son iki haftada aldığımız galibiyetlerde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu hafta lig liderini sahamızda ağırlayacağız ve sahadan mutlak galibiyet ve üç puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Böylesine önemli bir rakip karşısında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam, Salı günü oynanacak karşılaşmadan galip gelerek taraftarımızı sevince boğacaklarından eminim” dedi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle