Hoşgeldiniz  

Kemer Spor BAL Ligine Devam!

Semih Köken | 18 Ekim 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Geçen sezon TFF 3. Ligde mücadele veren ve Kümeye düşen Kemerspor futbol takımı, 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Futbol Ligine mücadele verecek.
Kemer İlçe stadında Teknik Direktör Aydın Çayır yönetiminde 4. Bölge 3. Grupta mücadele edecek olan Kemerspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Aydın Çayır; öncelikle takımı kümeye düşmüş olarak algılamadığını vurgulayarak; Kemer Spor büyük bir camiaya ve büyük bir ekibiz. İnşallah biz layık olduğumuz ve hak ettiğimiz lige geri dönmek için çabalıyoruz. İyi bir ekip kurduk yani bu ligin oyuncuları daha önce bu ligde şampiyonluk yaşamış bir oyuncularla bir ekip kurduk. Bir tek handikabımız var sadece biz diğer takımlardan biraz geç toparlandık. İnşallah onu da tecrübemizle, oyun kalitemizle kapatıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.
Bu konuyla ilgili sayın kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Sağ olsunlar bizlere desteklerini esirgemediler sözlerini yerine getirdiler. İnşallah sonu güzel ve mutlu bitecek. Biz işimizi elimizden geldiği kadar en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Dedi
Reşat Aydoğdu
Hamza Akman, Süleyman Dönmez ve 25 diğer kişi
2 Yorum
Beğen

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle