Hoşgeldiniz  

Kemer Kazakistan Sanat Festivali Sürüyor.

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kazakistan Devlet Vakfı ve Temka Tour tarafından organize edilen Uluslararası Sanat Festivali’nin (IAF) 2’incisi Kemer’de düzenleniyor.

Kazakistan Devlet Vakfı ve Temka Tour tarafından organize edilen Uluslararası Sanat Festivali’nin (IAF) 2’incisi Kemer‘de düzenleniyor. Kazakistan Devlet Vakfı ve Temka Tour tarafından düzenlenen Uluslararası Sanat Festivali etkinlikleriKemer‘e bağlı Kiriş Mahallesi’ndeki Sailor’s Beach Otel’de düzenleniyor. EtkinliğeKazakistan ve Türk ekiplerinin dışında, Rusya, Belarus ve Makedonya‘dan grupların da aralarında bulunduğu 450 kişinin katılıyor.

Otelin amfi tiyatrosunda başlayan organizasyonda ilk olarak dans edecek ve şarkı söyleyecek gruplarla jüri üyelerinin tanıtımı yapıldı. Organizasyonda Kazakistan‘dan gelen yerel sanatçılar da sahne alarak Kazakistan‘a özgü şarkıları seslendirdi.

Etkinlik grupların sahneye çıkarak performanslarını sergilemesiyle devam etti. 3 gün sürecek olan etkinliklerin ilk günü 2’inci tur yarışmalarıyla başlarken yarın finaller yapılarak dereceye girenlere kupa, madalya ve sertifikaları verilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle