Hoşgeldiniz  

KEMER KAYMAKAMI YİNE ANTALYA YA ALINDI

SEMİH KÖKEN | 25 Aralık 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Kaymakamı Bayramali Köse yeniden Antalya Valiliğine, Vali Yardımcısı olarak atanırken daha önce geçici görev ile Kemer’e gelen Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu yeniden atandı.

En çok görev yeri değiştirilen Kemer Kaymakamı Bayramali Köse’nin geçici görevlendirmeyle tekrar Antalya il merkezine atandı. Bu atamanın ardından ilçe kaymakamlığını vekaleten yürütecek olan Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu’da göreve başladı.

 

 

KÖSE’NİN GÖREV TAKVİMİ

2009 – Kemer (Kemer Kaymakamı)

2011 – Kemer – Antalya (Vali Yardımcısı)

2011 – Antalya – Aydın (Vali Yardımcısı)

İstifa

2012 – Sakarya (Vali Yardımcısı)

2012 – Sakarya – Kemer (Kemer Kaymakamı)

2012 – Kemer – Sakarya (Vali Yardımcısı)

2013 – Sakarya – Kemer (Kemer Kaymakamı)

2014 – Kemer – Antalya (Vali Yardımcısı)

2014 – Antalya – Kemer (Kemer Kaymakamı)

2014 – Kemer – Antalya (Vali Yardımcısı)

Kemer Kaymakamlığı’nı 29 Ağustos 2009 ile 10 Mart 2011 tarihleri arasında yapan Bayramali Köse, 10’uncu görev yeri olan Kemer’den alınmış ve önce Antalya, ardından da Aydın Vali Yardımcılığı’na atanmıştı. Köse, görevinden istifa ederek, 2011 yılındaki genel seçimlerde memleketi Rize’den bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Seçimlerden sonra Köse, görevine geri döndü ve İçişleri Bakanlığı tarafından Sakarya Vali Yardımcılığı’na atandı.  Açtığı karşı davaları kazanarak Kemer’e yeniden gelen Köse, 3 ay 3 gün süren görevinin ardından mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı almasıyla Sakarya Vali Yardımcılığı görevine geri dönmüştü.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kaymakamlar Kararnamesi’nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanmasıyla birlikte Köse, yeniden Kemer’e atandı. Bayramali Köse, görevine 22 Temmuz 2013 itibariyle başlamıştı. 22 Ocak 2014 tarihinde Antalya Valiliği’ne giden Kaymakam Bayramali Köse’nin, geçici görevlendirmeyle Antalya il merkezine atandığı belirtildi. Köse’nin Antalya’ya atandığını öğrenen vatandaşlar, sosyal medya üzerinden tepki ve düşüncelerini dile getirmişti. Köse’nin yerine Kemer’e Kaymakam Vekili olarak Antalya Vali yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu görevlendirilmişti. Köse, 11 Haziran tarihinde görevi iade edilerek Kemer Kaymakamlığı görevine dönmüş, geçici görevlendirme ile Kemer’e gelen Cevheroğlu da yeniden Antalya Vali Yardımcılığı görevine dönmüştü.

 

Kemer Kaymakamı Bayramali Köse yeniden geçici görevlendirme ile Antalya Vali Yardımcığı görevine atandı. Bu görevi geçtiğimiz aylarda geçici görevlendirme ile yürüten Vali Yardımcısı Cevheroğlu ise tekrar geçici görevlendirme ile Kemer Kaymakamlığı’na atandı.

1endweb10 bayram-ali-kose-merkeze-cevheroglu-kemere-15500 kemer-kaymakami imagesKEMERİN GİDE GELE  BİR HALLER OLAN MEŞHUR RİZELİ KAYMAKAMI YİNE GÖREVDEN ALINDI VE ANTALYA VALİ YARDIMCILIĞINA VERİLDİ.

SOSYAL MEDYADA  KELAYNAK RUMUZUYLA TANINAN VE HER DEFASINDA AK PARTİ VE CUMHURBAŞKANI HAKKINDA AÇIKLAMALAR YAPAN RİZEDEN BAĞIMSIZ VEKİL ADAYI OLUP  650 OY ALABİLEN  ÜÇ DEFA GİDİP DÖRT KEZ GERİ DÖNEN  BAYRAM ALİ KÖSE YİNE ANTALYA DA

 

Antalya’nın Kemer Kaymakamlığı’nda son dönemde yaşanan görev değişikliklerine bir yenisi daha eklendi. Yerel seçimler öncesinde geçici görevlendirmeyle gittiği Antalya Vali Yardımcılığı’ndan seçim sonrası kaymakamlık görevine iade edilen Bayramali Köse, Vali Muammer Türker imzasıyla yeniden Vali Yardımcılığı’na getirildi. Bu dönemde vekaleten kaymakamlık görevini yürüten Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu ise vekaleten tekrar aynı göreve atandı.

29 Ağustos 2009 ile 10 Mart 2011 tarihleri arasında Kemer Kaymakamlığı yapan Bayramali Köse, görevden alındı ve önce Antalya ardından da Aydın Vali Yardımcılığı’na atandı. Bu dönemde görevinden istifa eden Köse, 2011 yılındaki genel seçimlerde memleketi Rize’den bağımsız milletvekili adayı oldu. Seçimden sonra görevine geri dönen Köse, İçişleri Bakanlığı tarafından Sakarya Vali Yardımcılığı’na atandı. Açtığı karşı davayı kazanarak Kemer’e yeniden gelen Köse, 3 ay 3 gün süren görevinin ardından mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesiyle Sakarya Vali Yardımcılığı’na geri döndü.

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Kaymakamlar Kararnamesi ile 22 Temmuz 2013’te yeniden Kemer’e atanan Bayramali Köse, 22 Ocak 2014 tarihinde geçici görevlendirmeyle Antalya Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Köse’nin yerine ise vekaleten Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu görevlendirildi. Bayramali Köse, 11 Haziran 2014’te göreve iade edilirken, Vali Yardımcısı Cevheroğlu da görevine geri döndü. Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, yeniden geçici görevlendirmeyle Antalya Vali Yardımcılığı’na getirilirken, Vali Yardımcısı Cevheroğlu da tekrar vekaleten Kemer Kaymakamlığı’na atandı.

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle