Hoşgeldiniz  

Kemer Emniyetinin Sultanları Yine Çocuklara Güven Aşılıyor!

Semih Köken | 13 Ocak 2022 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Emniyetinin Sultanları Yine Çocuklara Güven Aşılıyor!
Polisten öğrencilere kişisel güvenlik ve güvenli İnternet kullanımı semineri verildi.
Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince, Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu,5-6-7 ve 8 sınıflar 450 ortaokul öğrencilerine Kişisel Güvenlik, Güvenli İnternet Kullanımı ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele konusunda seminerler düzenleniyor. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli Polis Sevcan Sarıca Beneklioğlu ve Asuman Yağan tarafından verilen seminer Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulunda yapıldı.
Eğitimde; Okul Müdürü, Raziye Saka ve Öğretmenlerin de katıldığı seminerde; güvenli sosyal medya kullanımı, sanal ortamda işlenen suçlar, kablosuz ağ güvenliği ve kişisel verilerin güvenliği konuları hakkında öğrenciler bilgilendirildi.
İnternet kullanımında nelere dikkat edilmesi gerektiği, dikkat edilmediğinde ne gibi kötü sonuçlara neden olabileceği hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Kullanılan sosyal paylaşım sitelerinde öğrencileri bekleyen tehlikeler konusunda, uyarılarda bulunularak, yaşanmış olayların izletildiği videolarla öğrencilerin bu konuda bilinçlenmesi sağlandı. Seminerde öğrenciler, merak ettikleri soruların cevabını da buldular.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle