Hoşgeldiniz  

KEMER EMNİYETİNDEN BÜYÜK OPERASYON

Semih Köken | 25 Temmuz 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya nın Kemer ilçesinde 21 Temmuz  Salı günü   bir kahvehaneye  silahlı  baskın yapılarak para gasp  edildi.

Merkez Mahallesi Dört yol bulvarında bulanan H. Dağ ve Ş.Tunca ya ait Kahvehaneye  gece 23:00 gibi gelen elleri silahlı  8 kişi içerideki  masalarda bulunan paraları silah  zoruyla aldıktan sonra  bir kaç el ateş ederek kahvehaneyi dağıtarak   kaçtılar.

Kemer Emniyetinin Israrlı tutumuyla  kimlik bilgilerine ulaşılan sanıklardan 2 si önceki gün göz altına alınırken diğer 4 sanık ise Antalya da  yapılan nefes kesen bir operasyonla yakalanarak Kemere getirildiler.

Sanıklardan önceki gün yakalanan iki kişi çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanmalarının ardından  bu gün hakim karşısına çıkartılan  Batuhan K  ,  Aytuk M. Uğur  ve Adnan isimli  4 sanık  silahlı gasp ve hürriyetten mahsun bırakma suçlarıyla tutuklanarak ceza evine gönderildiler.

8 kişilik  çete oldukları iddia edilen  çetenin başı olan ATİ lakaplı Ferhat Gül ün firar olduğunu bildiren yetkililer  ,  kimliği belli bir kişininde   arandığına dile getirdiler.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiğini kaydeden yetkililer  firari sanıkların yakalaması için çalışmaların başladığını bildirdiler.20150725_172837

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle