Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemer Emniyet Müdürlüğüne Yıldırım Ünal atandı.

Kemer Emniyet Müdürlüğüne Yıldırım Ünal atandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde birimler

Kemer Emniyet Müdürlüğüne Yıldırım Ünal atandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde birimler ve şubelere de yeni atamalar yapıldı. Atamalar kapsamında Kemer İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne atandı. Mere’nin yerine ise vekâleten Yıldırım Ünal atandı.

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü’nde yeni atamalar yapıldı.

Antalya emniyetinde yeni atamalar

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atama ve görevden alma kararlarının yayımlanmasının ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne İlker Arslan atandı. İlker Arslan’ın geçtiğimiz haftalarda göreve başlamasının ardından emniyet müdürlüğünde yeni atamalar yapıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde birimlerden sorumlu emniyet müdür yardımcılıklarına yeni atamalar yapıldı. Serik, Manavgat, Gazipaşa ve Alanya’dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Mustafa Hilmi Özgönül, Akseki, Gündoğmuş, İbradı’dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Cevdet Arıcı, Kemer, Finike, Kaş, Kumluca ve Demre’den sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Berhan Ergenç, Korkuteli ve Elmalı’dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Erkurt Er, Aksu, Kepez, Döşemealtı, Konyaaltı ve Muratpaşa’dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Rasim Oymaağaç, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’ne Murat Baz, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü ile Europol Şube Müdürlüğü’ne Ahmet Can, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü ve Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü’ne Serpil Ergenç, Destek Şube Müdürlüğü, İnşaat, Emlak Şube Müdürlüğü ve Strateji Şube Müdürlüğü’ne Turan Arığ getirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde birimler ve şubelere de yeni atamalar yapıldı. Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Adem Nazlı, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ahmet Çıtak, Kemer İlçe Emniyet Müdür vekilliğine Yıldırım Ünal, Eğitim Şube Müdürlüğü’ne Aysel Abbasoğlu, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne Hakkı Arslan, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü’ne Rıdvan Karaarslan, Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü’ne Ahmet Buğra Sincanlıoğlu, İnterpol-Europol Şube Müdürlüğü’ne Cengiz Usta, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Yunus Yaman, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Bahadır Kuyumcu, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne Harun Mere, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne Fırat Aydın, Koruma Şube Müdür vekili Ersin Dinçer Erdem, Havalimanı Şube Müdür vekilliğine Mustafa Dikici atandı.