Hoşgeldiniz  

Kemer Eğitimsen Açıldı

Semih Köken | 23 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Kemer İlçe Temsilciliği 20 Şubat 2015 tarihinde açıldı. Kemer İlçe Temsilciliği açılışına CHP İlçe Başkanı Umut Güneş, HDP İlçe Başkanı Dursun Satıcı, KESK’e bağlı Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) ve Büro Emekçileri Sendikası (BES) Kemer Temsilcileri ve Ziraat Bankası Kemer Şube Müdürü Murat Mithat Aksoy ile sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. 

Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Öztürk, açılışta yaptığı konuşmada Eğitim Sen’in yüz yıllık mücadele birikimi ile Eğitim Sen güneşinin tüm Türkiye’de ışık saçtığını hatırlatarak Türkiye’deki tüm okullarda en az bir üyesi bile olsa o okulda Eğitim Sen’in özgür ve barış içinde bir Türkiye mücadelesi sürüyor, sürecek’ dedi.

Eğitim Sen Antalya Şubesi Hukuk Sekreteri Selma Elma da açılışta yaptığı konuşmada  eğitim iş kolunda kadın çalışan oranının Türkiye ortalamasının üstünde olmasına karşın sendikalarda kadın temsilinin yetersiz olduğuna dikkat çekerek ‘Bu temsil eksikliğini gidermek için kadınların sendikalarda bağımsız örgütlenmeleri gerekir’ diye konuştu.

Eğitim Sen Kemer Baş Temsilcisi Nezir Aydın konuşmasında Türkiye’de eğitim emekçilerinin mesleki ve sosyal haklarıyla ilgili yaşadığı sorunların çözümünün örgütlü mücadeleden geçtiğini vurgulayarak Kemer’de görev yapan eğitim emekçilerini Eğitim Sen’de örgütlemeye davet etti.kemer (1) kemer kemer1 kemer5

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle