Hoşgeldiniz  

KEMER DEVLET HASTANESİ 23 NİSAN’ DA MAKAMI TESLİM ETTİ.

SEMİH KÖKEN | 22 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

 GELECEĞİN BAŞHEKİMİ KÜÇÜK UMUTCAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği kapsamında Beldibi İlkokulunda okuyan 2. Sınıf öğrencisi Umutcan, Kemer Devlet Hastanesinde Başhekimlik Makamını temsil etti.

Beldibi İlkokulu Yönetimi beraberindeki öğrenciler Kemer Devlet Hastanesini ziyaret ettiler. Okul Müdürü Faruk ŞAHİN, Müdür Yardımcısı Ayşe TOPUZ ile Kemer Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu KILIÇ ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ziyarette 2. sınıf öğrencilerinden Umutcan, Başhekimlik Makamı koltuğuna oturarak “bu anlamlı günde Atatürk’ ün bize armağan ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramında Başhekim olmaktan dolayı çok sevinçliyim ve heyecanlayım, bende büyüdüğümde doktor olacağım ve hastaları iyileştireceğim. Ayrıca çocuklar için hastane bahçesine bir çocuk parkı yapılmasını istiyorum” dedi.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi / Yöneticisi Dr. Yılmaz Çiftçi “ Ulu Önder Atatürk’ ün geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği kapsamında yapılan ziyaretten dolayı çok memnun oldum, Umutcan’ a ve diğer öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla bir günlüğüne oturan öğrencilere ikramlarda bulunularak kitap hediye edildi.IMG_6948 IMG_6930 IMG_6926

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle