Hoşgeldiniz  

KEMER DE OTOBÜS SAATLERİ BELİRLENDİ

Semih Köken | 29 Nisan 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Türkiye  Genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’te bitecek tam kapanma sürecinde Kemer otobüs saatlerinde ayarlama yapıldı.. Buna göre   Tekirova’dan sabah saat 07:30’da, Kemer ve Antalya’dan ise 08:00’da başlayacak seferler, karşılıklı 1’er saat aralıklarla akşam 19:00’a kadar devam edecek. Ekspres hattın kullanılmayacağı seferlerde geçiş güzergahları ise alt yol olan Tekirova-Çamyuva-Kemer Saat Kulesi-Göynük-Beldibi-1 Jandarma-Antalya 5M Migros-Antalya Otogar şeklinde düzenlendi. Ayrıca İlçe genelinde hizmet veren taksi duraklarının da tam kapanma sürecinde yine 7/24 saat şeklinde hizmet vereceği bildirilirken, tüm araçlarda HES Kodu ve izin belgesi sorgulaması yapılacağını ifade edildi.

Kemer Tur saatleri değişti - Kemer Gözcü Gazetesi

Kemer Tur’da saatler değişti

Kemerden  Ekspres hattın kullanılmayacağı seferlerde geçiş güzergahları ise alt yol olan Tekirova-Çamyuva-Kemer Saat Kulesi-Göynük-Beldibi-1 Jandarma-Antalya 5M Migros-Antalya Otogar şeklinde olacak. Tekirova’dan sabah 07:30, Kemer Saat Kulesinden ise 08:00’de başlayacak Antalya seferleri, Tekirova’dan akşam 18:30, Kemer Saat Kulesinden ise 19:00’da sona erecek. Antalya’dan da  08:00’da başlayacak seferler,  19:00’da sona erecek.

 

Kemer Şöforler odasının verdiği bilgiye göre  Koronavirüsle mücadele konusunda toplu taşıma araçlarında alınması gereken tüm tedbirlerin alındığını ve uygulandığı belirtilirken, tüm araçlarda HES Kodu ve izin belgesi sorgulaması yapılacağını bildirildi. Ayrıca ilçe genelinde hizmet veren taksi duraklarının da tam kapanma sürecinde yine 7/24 saat şeklinde hizmet vereceği bildirildi.

Bir 1 kişi görseli olabilir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle