Hoşgeldiniz  

Kemer de Alo Mama Evlere Servis!

Semih Köken | 13 Ocak 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer de Alo Mama Evlere Servis!
Kemer Aslanbucak mahallesinde hizmet veren “Alo Mama” Tüm Evcil Dostlarımızın Mama ve Aksesuar ürünleri mevcut olup pandemi döneminde ucuz kedi ve köpek kuru mamaları evlere servis yapılmaktadır.
Bir telefon kadar yakın olduğunu söyleyen işletme sahibi; Sinan Malgaca; böyle bir eksikliğin olduğunu gördük Kemer’de kendimizde kedi köpek besleyen bir olduğumuz için. Zaman zaman kendi ihtiyaçlarımızı bile karşılamıyorduk hem de fiyatların fahiş olduğu için. Kendimiz bu işi neden yapmayalım daha uygun fiyatlara getirebiliriz satabilir ve insanlara alma imkanları sunabiliriz dedik. İnternetten değil de eliyle dokunup görüp ve alabilir. Kaliteli ürünler getirildiğini de vurgulayan Malgaca; tüm seçenekler var en ucuz mamadan en pahalı mamaya kadar. Gerek yerli üretim gerekse Avrupa üretim tüm seçenekler iş yerimizde mevcut. Mamaların tümünün açık olarak ve kiloyla uygun fiyatlarla satıyoruz. En önemlisinin de sattıkları ürünlerinin arkasında olduğunu vurgulayarak, müşteri bir problem yaşadığında bir gri dönüş sağlıyoruz. Değişim oluyor, iade alıyoruz bir şekilde müşterimizi kırmıyoruz. Bizim en önemli şeyimiz; esnaflığımızdır. Çünkü bize babadan öğretilen esnaflıktır. Hem fiyat kalitemiz uygundur hem de, ürünlerimiz dediğim gibi gönül rahatlığıyla kullanabiliyorsunuz. Kemer belediyesine de 9 ton mama verdiklerini altını çizen Malgaca; uygun fiyat olduğu için tercih etti Kemer Belediyesi tabi ihale usulü verdik.
TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUZ!
Aslanbucak Mah /Cumhuriyet Bulvarı /No: 102/A hizmet veriyoruz. 20 TL mama sipariş verseniz bile 10-15 dakikada adrese teslim edebiliyoruz. Duyarlı birçok vatandaşın pandemi döneminde telefonla arayarak sipariş verdiklerin de değinen Malgaca; Kemer’e dışarıdan gelen ve Kemer’e yerleşen vatandaşların sokak hayvanlarına da çok katkıda bulunarak kuru mama alıyorlar. Her hafta hatta her gün alanlar var. İnanılmaz derece de yardım sever vatandaş var Kemer’de.
Haber ve Fotoğraf Reşat Aydoğdu
Reşat Aydoğdu
1 Paylaşım
Beğen

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle