Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden Ukrayna çıkarması

Semih Köken | 28 Mart 2018 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi’nden Ukrayna çıkarması

Gül: Bu yıl rekor bekliyoruz

  1. UITT Ukrayna Uluslararası Turizm Fuarı’na bizzat katılarak ilçenin tanıtımı ve turizmi için çalışan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bu yıl Rusya, Ukrayna ve Baltık ülkelerinden rekor sayıda turist bekliyoruz” dedi.

  1. UITT Ukrayna Uluslararası Turizm Fuarı, Kiev’de başladı. Kemer’e en çok turist gönderen ülkeler arasında yer alan Ukrayna’daki bu büyük fuarda Kemer Belediyesi ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı işbirliğiyle 72 metrekarelik bir Kemer standı açıldı.

BAŞKAN GÜL’DEN TANITIM ATAĞI

Aynı zamanda Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı da olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile meclis üyeleri Cumali Afşin, Sedat Akan ve Ahmet Ali Güven de fuara bizzat katılarak ilçe turizmine büyük katkı sağlıyor. Stantta Kemer’in doğal güzellikleri, tarihi eser zenginliği, kaliteli turistik tesisleri, insanlarının misafirperverliği anlatılıyor. Kemer’i tanıtıcı çeşitli broşür ve promosyonların dağıtıldığı Kemer standına Ukraynalı turizmciler ve seyahat acenteleri yoğun ilgi gösteriyor.

“KEMER’İMİZDE SEÇENEK ÇOK”

Ukrayna, Rusya ve Baltık bölgesindeki fuarlara büyük önem verdiklerini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Ruslar ve Ukraynalılar Kemer’i adeta ikinci vatanları olarak görüyorlar. Bu bölgede katıldığımız bütün fuarlarda ziyaretçi akınına uğruyoruz. Kemer’imizde doğa turizmi, sağlık turizmi, spor turizmi ve daha birçok alternatif turizm olanağı var. Yani dünyada ne kadar turizm destinasyonu varsa Kemer’de bunların hemen hemen hepsini bulmak mümkün. Bu geniş turizm seçeneklerimizi tüm fuarlarda anlatıyoruz” dedi.

“YENİ BİR REKOR BEKLİYORUZ”

Yeni turizm sezonu ile ilgili beklentilerini de anlatan Başkan Mustafa Gül, “ Kemer’e geçen yıl 1,4 milyon turist geldi. Bu yıl da ilçemize yönelik rezervasyonlarda önemli artış var. Bu sezon ilçemize gelen turist sayısında yeni bir rekoru ulaşmayı bekliyor ve hedefliyoruz. Şu anda görünen noktada çoğu otelimiz artık sezonu kapatmış, satışları tamamlamış durumda görünüyor. Bu da çok sevindirici! İnşallah ülkemizdeki iç huzur şu anda iyi gidiyor. Bunu bu şekilde taşıyabilirsek bir altın yıl daha yaşayacağız gibi görünüyor” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle