Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesinde Hizmet İçi Eğitim

Semih Köken | 28 Temmuz 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

 
Kemer Belediyesi Büro Personeline Yönelik Hizmet İçi eğitim Programları Kapsamında Resmi Yazışma Kuralları eğitimi verildi.Kemer belediyesi meclis salonunda yapılan Hizmet içi eğitim programına, Başkan Vekili Ahmet Can, Başkan Yardımcısı Nuray Minta, birim müdürleri ve büro personelleri katıldı.

Seminerde resmi yazışma usul ve esaslar hakkındaki bilgi veren YEKÜD Eğitim ve Danışmanlık Derneği yetkilileri; Hedefimiz kurumun hafızasının doğru olarak oluşturulmasıdır. Resmi yazışma kuralları içerisinde bilgi ve belgelerin bilinmesi, uygulanması ve izlenip değerlendirilmesi amaçlanmaktadır. Kemer Belediyesi Büro Personeli yazışmaların doğru ve hızlı bir şekilde yapılması ile kurumsal olarak bu yazışmaların arşivlenmesi, mevzuatlar çerçevesinde bir standardın oluşturulması hedeflenmektedir, şeklinde konuştu. 

DSC_7883 DSC_7884 DSC_7882

Belediye Başkan Vekili Ahmet Can, eğitimin personel için yararlı olduğu vurgusunu yaparak, zaman zaman yeni mevzuat ve değişen kurallar hakkında bu tür eğitimlerin faydalı olduğunu söyledi. Kemer Belediyesinin kurumsal kimliğinin oluşması ve beraberinde hizmetlerden yararlanan ve diğer tüm kurumlara kısa sürede verimli bilgi verebilmek için daha önce yürürlüğe giren yeni ’resmi yazışma kuralları’ ile daha da iyi olacağını ve hizmet içi eğitim veren YEKÜD Eğitim ve Danışmanlık Derneği yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle