Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Manavgat’ın yanında!

Semih Köken | 29 Temmuz 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi, Manavgat’ta çıkan orman yangını sonucunda mağduriyet yaşanan bölgeye yardım kolileri hazırladı. Hazırlanan yardım kolilerini Manavgat’a götürecek olan belediye ekipler dualar eşliğinde yola çıktı.

Kemer Belediyesi Manavgat’ın yanında!

Kemer Belediyesi, Manavgat’ta çıkan orman yangını sonucunda mağduriyet yaşanan bölgeye yardım kolileri hazırladı. Hazırlanan yardım kolilerini Manavgat’a götürecek olan belediye ekipler dualar eşliğinde yola çıktı. Belediye önünden yapılan uğurlamaya, Kemer Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyesi Hasan Ali Acar ve belediye personeli katıldı.

Duaların okunmasının ardından Kemer Belediye ekipleri, yangında mağdur olan vatandaşlar ve görevi başındaki itfaiye, jandarma, polis ve diğer kurumlardaki personeller için acil ihtiyaç olan su ve ayran ulaştırmak için yola çıktı. Manavgat’ta oluşturulan kriz merkezi yetkililerinin belirlediği acil ihtiyaçların maske, su ve ayran olduğu belirtildi.

Kemer Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak Manavgat’ta çıkan orman yangını sonrası bölgede mağdur olanların yanında olduklarını söyledi. Ayhan, yangında mağduriyet yaşayan vatandaşların ve görevi başındaki kolluk kuvvetleri ile itfaiye ekiplerine yardım etmek amacıyla yardım kolileri gönderdiklerini ifade etti. Acil ihtiyaçların su, ayran ve maske olduğunu anlatan Ayhan, Kemer Belediyesi olarak ellerinden gelen yardımı yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle