Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYESİ AÇIK HAVA HAMAMI HAYIRLI OLAMADI….!

Semih Köken | 01 Temmuz 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER BELEDİYESİ AÇIK HAVA HAMAMI HAYIRLI OLAMADI….!

Kemer Belediyesinin her yaptığı iş olay olmaya devam ediyor.

Sen ben yok biz varız diyerek iktidar olanlar , nerden tasarruf edeceğiz  derken altına üstüne kaçırıyorlar.

Eski  Aspava yı inat uğruna yıkarak MUHTEŞEM   AÇIK HAVA HAMAMI yapan Kemer Belediyesi büyük takdir  toplamaya devam ediyor….!

Yeni Cumhuriyet Meydanı nın ve devamında Ters ev yapan zihniyet bu seferde Müteahhittin batmasının ardından yeri teslim alamıyor.

Alt taşeronlara borcunu ödemeyip iflas ettiğini bildiren şirket iş yapan alt taşeronlara olan borcunu ödemediği gibi yapılan AÇIK HAVA HAMAMI nıda Belediye ye teslim edemiyor.

Sıcaklığın 45-50 dereceleri bulduğu şu günlerde  Afyon Mermerinden yapılan Meydana vatandaşlar sıcaktan ayak basamazken Mermerin özelliğinden dolayı gece de daha sıcak oluyor.

Asfaltta yumurta pişirip yedi - YouTube

Gazetemiz Genel Yayın koordinatörü Semih Köken yakında bu  meydanda YUMURTA PİŞİRME PARTİSİ yapacağını açıklamasından sonra yetkililerin nasıl bir  açıklama yapması bekleniyor.

Kemere yapılan her güzel işin kutlarken böyle kötü işlerinde karşısındayız  diyen Semih Köken ” Ben Afyonluyum sanırım Müteahhit arkadaşımızda Afyonlu bizim oranın sucuğu Kaymağı ve Mermeri meşhurdur. Ama bu mermer hamam için kullanılan sıcağı emen ve bir gün boyunca da o sıcağı geri veren bir Mermer cinsidir. Yapılırken eleştirmiştim yapmayın sıcakta yanarız , yağmurda kayarız diye ama bizi dinlemediler yaptılar Devletin parasını car çur ettiler yazıklar olsun Çarşamba günü bu meydanda yumurta partisi yapacağız yumurtasını alan gelsin nasıl mermerde  yumurta yapılırmış görsünler diyerek haklı protestomuzu yapacağız. Yazık tır günahtır .Başka Kemer yok ”  dedi.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle