Hoşgeldiniz  

KEMER AK PARTİ SEÇİMLERİ YAPILDI

Semih Köken | 16 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Ak Parti İlçe Teşkilatı 26 Aralık Cuma günü Genel Kurulunu yapılmış ve mevcut İlçe Başkanı Ferruh Derin ile devam kararı almıştı. Genel Kurul ardından gerçekleşen seçim ile Ak Parti İlçe Başkanlığı Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını seçti. Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatı Kadın Kollarına Esra Akan seçilirken, Gençlik Kolları Başkanı ise Abdullah Minta oldu.

 

 

Düzenlenen Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatı 4.Olağan Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kongresine katılanlar arasında, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Bengül Hatipoğlu, Kemer İlçe Kadın Kolları Kordinatörü Aslı Kamaz, İlçe Başkanı Ferruh Derin, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Kemer İlçe Kordinatörü Eşref Ural, Büyükşehir Belediyesi Kemer Kordinatörü Kahraman Üraz, Eski İlçe Başkanı Zafer Yaman, AK Parti Kemer Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Kemer Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üyeler yer aldı.

Ak Parti Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanlığına tekrar seçilen Esra Akan yaptığı konuşmada; ‘’2009 yılından itibaren kadın kollarında çeşitli görevlerde bulundum. Sayın İl Kadın Kolları Başkanımız Esra Özkoç’un uygun görmesi ile 2014 yılı Haziran ayından itibaren İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yürütüyordum. Göreve geldiğim süreçte kendimi ve ekibimi bir seçim bekliyordu. Bunun bilincinde olarak ve bu sevdaya gönül koymuş Ak Kadınlar olarak Cumhurbaşkanlığı Seçim Sürecini oldukça verimli geçirdik.

2002 yılından bu güne kadar ülkemizi adeta baştan yaratan, siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda milletçe hak ettiğimiz refah seviyesine ulaşmamızı sağlayan ve bize bu yolda en büyük emeği harcayan Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımız bir borç biliyoruz. Ak Kadınlar olarak Onun bize bıraktığı bu davayı daha da ileri seviyelere ulaştıracağımıza inanıyoruz. Bu süreç içerisinde benimle birlikte görev almış ve alacak tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Minta ise yaptığı konuşmada; “Bugün burada Kemer Gençlik Kollarının 5.Olağan Kongresini gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Kemer’imizin, Göynük’ünden, Arslanbucağından, Kuzderesinden, Çamyuvasından, Tekirovasından, Ovacık’dan, Kiriş’imizden, Çıralı’dan, Yeni ve Merkez Mahallelerimizden bu heyecanımızı ve aşkımızı paylaşmak için bu mesai gününde işlerini bırakıp, aramızda olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Hoşgeldiniz diyorum. Bildiğiniz üzere Türkiye’de Ak Parti siyasetin içeriğini değiştirdi. Ak Partiden önce gençler siyasetin sadece dolgu malzemesiydi. Ak Partiden önce gençlere siyasette yer verilmezdi, denirdi ki; genç adamın ne işi var yönetim kademesinde, genç adam ne anlar idare etmekten, genç adama hiç buralar emanet edilir mi. Ancak Ak Partiyle siyasetin yapısı, kimyası değişti. İşte bizler bugün Ak Parti ailesinin gençleri olarak siyasette partimizin açtığı alanda, Allah’ın izniyle liderimiz Erdoğan’ı örnek alarak, hocamız Ahmet Davutoğlu’nu örnek alarak, büyüklerimizi örnek alarak siyaset yapmaya çalışıyoruz. Davamız için elimizden ne geliyorsa ortaya koymaya çalışıyoruz. Değerli kardeşlerim çok güzel bir hareketin, çok güzel bir davanın mensuplarıyız. Bununla ne kadar şeref duysak azdır. Ama kıymetini bilelim. Ak Partide olmanın, Ak Partili olmanın hele de Ak Partide genç olmanın kıymetini bilelim arkadaşlar. Hani Arif Nihat Asya diyor ya dizelerinde: ‘Delikanlım işaret aldığın gün atandan; Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan. Sana selam getirdim Ulubatlı Hasan’dan. Senki burçlara bayrak olacak kumaştasın Fatihin İstanbul’u fethettiği yaştasın.’ işte biz gençlerde böyle bir bilinçle, böyle ataların torunları olarak, şanla, şerefle ülkemizi geleceğe doğru ve emin adımlarla taşımaya çalışmalıyız. Değerli arkadaşlarım, bütün mesele bu inanca sahip olabilmekte. İşte bizler bu duruşta olduğumuza inanarak bugün burada Ocak 2014’te giydiğimiz bu ateşten gömleği tekrar giyme cesareti gösterdik. Ve genel merkezimizin de takdiriyle aday olabildik. Ve inşallah eksiklerimizi giderip daha da ileriye yürüyeceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle 5. Olağan Kongremize tekrardan hepiniz hoşgeldiniz diyor, kongremizin ilçemiz, Antalya’mız ve Türkiye’miz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve Rabbimiz’den emeklerimizi boşa çıkarmamasını niyaz ediyorum” diye konuştu.10885201_582770168522742_4554242623705102747_n 1653902_582770081856084_2538566499605544612_n 10302103_895072290525478_915942694253004090_n

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle